2777
2789
عنوان

مربی سوارکاری

64 بازدید | 8 پست

من سوارکاری رو بصورت تجربی بلدم..حالا میخوام اقدام کنم برای مدرک مربیگری تا بتونم مشغول بکار بشم..خودتون یا اطرافیانتون تجربه ایی تو این زمینه دارین بتونین کمکم کنین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای یادگیری با گرفتن مدرک عزیزم؟حتما..خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

یادگیری

ممنونم🤍

چندماهه میشه یاد گرفت؟ برای تفریح، نه حرفهای و مسابقات

اگه مداوم تمرین کنم و کلاسارو برم

چون خیلییی سرم شلوغه باید مرخصی بگیرم برای کلاس ها

زیر یکسال تموم میشه؟ و اینکه اگه از هزینه های حدودی و اینکه باید چه وسایلی تهیه کنم هم اطلاع دارید محبت میکنید بگید

یادگیریممنونم🤍چندماهه میشه یاد گرفت؟ برای تفریح، نه حرفهای و مسابقاتاگه مداوم تمرین کنم و کلاسارو ب ...

ببین عزیزم همه چیز بستگی به خودتون و مهارتتون توی کنترل هیجانت داره..نمیشه زمان دقیق تعیین کرد..شما تا روی هیجان و استرست کنترل پیدا کنی چند جلسه طول میکشه بعد تازه اون چیزایی که باید یاد بگیری توی ذهنت میشینه..اگر برای تفریح میخوای پیشنهادم اینه تک جلسه بردار اول..سریع ثبت نام نکن..سعی کن با یه اسب تمرین کنی..مهمترین مرحله اینه که اسب رفتار شمارو یاد بگیره و شما رفتار اسب رو..این خیلی بهت کمک میکنه معمولا باشگاها وقتی ثبت نام انجام میشه هر دفعه با یه اسب که معمولا کهنسال هستش جلسات اول رو طی میکنن..خرید تجهیزات پایه هم برای ثبت نام الزامیه اما برای تک جلسه خودشون بصورت اجاره در اختیارتون میزارن..حداقل هزینه خرید وسایل ۱۲ ت هست..سوار شدین تاحالا با برای اولین بار؟

ببین عزیزم همه چیز بستگی به خودتون و مهارتتون توی کنترل هیجانت داره..نمیشه زمان دقیق تعیین کرد..شما ...

نه تا به حال سوار نشدم برای تمرین

یکی دوبار کلا سوار شدم که خب کسی حواسش بهم بود

یه مسافت ۲۰ متری رفتم فقط

چه گرونه وسایلش🥴

بعد اگه بخوام حرفه ای ادامه بدم و برای مسابقات برم

۲۱ سالگی برای شروعش دیر نیست؟

نه تا به حال سوار نشدم برای تمرینیکی دوبار کلا سوار شدم که خب کسی حواسش بهم بودیه مسافت ۲۰ متری رفتم ...

نه عزیزم اصلا دیر نیست..اگر قصدت تفریحه زیر یکسال کاملا اوکی میشی..بله من حداقلشو گفتم تازه..چکمه و کلاه و لگ مخصوص و شلاق شخصی