دوستان به. نظرتون. درسته ادم. بعد از. عقد طلاهاشروبده خونه بخره؟اونم باشوهر؟ همش طلاهایی که شوهر خریده. نبوده بیشتر کادو بده. بعدم کلا هنوز یکسال. از عقدشون نگذشته
اگه خون ۵ تومنه ۳ تومن این پسره داده اون ۲ تومنو کی داده؟اصلا چرا پسره باید دنبال طلاهای دختره باشه ...
بابا ننش🫥🫥🫥 نمیدونم. مامان. دختره. میگه. دخترم قراره. طلاهاش. رو بده. نصف خونه به نامش بشه میگه سرعقد زیاد گیرش اومده بعد من. موندم مگه. چقدر زیاده که بشه خونه عوض کرد🤐🤐🤐 پسرع کاروبار. درستی ام. نداره توخونه کار میکنه. فکر کنم. ارز دیجیتال. مردا لاشی شدن🤐🤐 من به مامان اینا گفتم. این هم طلاهاش. میره. هم خونه ای نمیبینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا خانوادش تو فاز. چسی. اومدن که فلان جهازومیخوام بخرم هستن. این دختره حتی برای خواستگاریش نیمدن شهرستان خونه پدر بزرگش رفتن خواستگاری بعد موقه. حلقه خریدن هم. واینساد مامانش بره اونجا با عمش. رفت🤐🤐الانم. همش ور دل پسره اس نمیاد شهرستان
به خدا اصلا عجیبه همبن.جهازم با دایی بده. پدر بزرگ بده خریدن. تولد گرفته بود. گذاشته بود توپیج من. گفتم. چه خوب شوهره. تولد گرفته🤐🤐🤐 دختره پول تولدواز مامانش. گرفته🫥🤐 گفتم. این دیگه. چه مدلشه