2777
2789
عنوان

پشمک

69 بازدید | 12 پست

یه بسته تقریبا متوسط پشمک وانیلی گرفتم دیروز شد ۱۸۰ هزار

واقعا حس عجیبی دارم چی بگم والا

آدمایی که بچه کوچیک دارن و بچه هوس خوراکی های مختلف داره چیکار میکنن

یادمه بچه که بودم بابامم درآمد زیادی نداشت اما یه پلاستیک پر خوراکی میخرید میذاشت خونه که هر وقت خواستم بخورم

مامانم برام بیسکوییت مادر با خرما میذاشت وقتی مدرسه میرفتم که بخورم

حالا مردم چطور این تغذیه ها رو برای بچه هاشون آماده کنن؟

طفلکی بچه ها 💔

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

دلم هنوز پیش بستنی ۵۰۰تومنی بوفه مدرسه مونده

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این فقط مختص بچه دارا نیستمثلا منی که شکموعم روزی 300 بار فوش میشنوم از مادرم که خاک برسرت کارد بخوره تو شکمت دو دقیقه جلو شکمتو بگیر همه حقوق باباتو تو میریزی تو خندق بلات😂😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

الان میان میگن پشمک نخورید چی میشه مگه سالم ترم هستید ....

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

این فقط مختص بچه دارا نیستمثلا منی که شکموعم روزی 300 بار فوش میشنوم از مادرم که خاک برسرت کارد بخور ...

وای از خنده مردم 😂😂

وای از خنده مردم 😂😂

کلا خانوادگی از اعصاب معصاب تعطیلیم 😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

الان میان میگن پشمک نخورید چی میشه مگه سالم ترم هستید ....

ماه رمضون نزدیکه بچه ها و بزرگترها هوس میکنن گاهی

هم پشمک هم خرما هم زولبیا بامیه مختص این ایامه ولی خب هزینه ها هم ....

ماه رمضون نزدیکه بچه ها و بزرگترها هوس میکنن گاهی هم پشمک هم خرما هم زولبیا بامیه مختص این ایامه ولی ...

بله دیگه شادی های کوچیک هم حروم شده 💔🙂

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

خب وقتی روغن و شکر اینقدر گرون شده وقتی مواد اولیه پشمک هم روغن و شکر و آرد هست طبیعیه اینقدر گرون بشه بستنی هم گرون میشه با این گرونی ها😔

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خب وقتی روغن و شکر اینقدر گرون شده وقتی مواد اولیه پشمک هم روغن و شکر و آرد هست طبیعیه اینقدر گرون ب ...

دیگه هیچی نیست گرون نباشه لوازم تحریر بچه ها هم میلیون میلیون هزینه میبره