2777
2789
عنوان

طلاق میگیرید

104 بازدید | 11 پست

شوهرتون ایراد داشته باشه ولی اصلا براتون مهم نباشد جز یک چیز .واون اینه که اصلا پول بهتون نمیده تو بگو ۵۰۰ هزار تومن شرایط مالی خودش اینطور باشه مستاجر یک ماشین ماهی ۶۰ تومن ولی خیلی هوایی دخترتون داره فقط برای شما خرج نمیکنه لباس با زور و دعوا اگه سالی ک بار بخره ولی بیمه بازنشستگی شما رو بریزه واصلا اجازه کار کردن به شما رو نده درصورتی که طلاق بگیرید میتونید برید سرکار و مطمن کار پیدا میکنید با درآمد ۳۰ میلیون فقط مشکل بچه تون باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشه گفت قطعا خسیسه چون داره واسه دخترتون خرج میکنه طبق گفته خودت، افراد خسیس اصلا در هر همه زمینه ها خساست دارن، اما اینکه چرا بهت پول نمیده شاید علتش این باشه که خودت اعتراض شدیدی تا به حال نکردی یا فکر میکنه قانع هستی و درکش میکنی

اینجور افراد رو تو عمل واقع شده قرار بده خرج بتراش سعی کن به اجبار ولی نه بی احترامی ازش پول درخواست کنی و...

اگر بازم جواب نداد خب واقعا زندگی با این افراد سخته چون گفتی رفتارهای بد دیگه ای هم داره، خودت بسنج ببین واقعا ارزش جدایی داره و توانشو داری یانه، هیچکی جای تو نیست و خودت آگاه تری.