2777
2789
عنوان

پستونک آره یا نه؟؟؟؟

148 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها پسر من یک ماه و ۱۵ روزشه می‌خوام بهش پستونک بدم بنابراین که اول شهریور کلاسام شرو میشه این بهترین راهه حالا بیاین بگین بدم یا نه؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من نده چون اولا بهداشتش خیلی مهمه دوما عوارض داره.سوما هنوز مشخص نیست که بچه خدایی نکرده ریفلاکس داشته باشه یا نه که اگه داشته باشه فقط پستونگ را میخوره و دیگع سینت را نمیگیره.این تجربه من بود حالا خود دانی 

از هم بگذریم تا خدا از ما بگذرد
اره حتمابده.خیلی ازنق ونوقای بچه رومیگیره.منم تاهفت ماه دادم.ولی الان دیگه نمیگیره پسرم پستونکشو

وقتی نق میزنه یا باید بغلش کنم یا هم پستونک بذارم تو دهنش همون‌جوری  دراز کشیده میترسم بغلی بشه از یه طرفم عذاب وجدان دارم که دندوناش کج بشه 

ب نظر من نده چون اولا بهداشتش خیلی مهمه دوما عوارض داره.سوما هنوز مشخص نیست که بچه خدایی نکرده ریفلا ...

راست ميگي؟😳

پس بچه من همين شد ديگه سينه نگرفت

ميشه توضيح بدي چه ربطي رفلاكس به پستونك؟

سلام دوست عزیز منظورت شیشه شیر هستش یا پستونک.میخوای شیر خشک بهش بدی؟یا فقط برای ارضای حس  مکید ...

نه بابا نه زیاد میخواد بمکه نه هیچی ولی خب بیدار که هست نق می‌زنن گریه می‌کنه باید برش دارم ساکت نمیشه تکونش بدم بغلی بشه برا همین میگم 

راست ميگي؟😳 پس بچه من همين شد ديگه سينه نگرفت ميشه توضيح بدي چه ربطي رفلاكس به پستونك؟

ببین بچه هایی که توی بیداری عاشق مکیدن هستن ولی سینه نمیگیرن و دوست دارن ی جیزی مثل انگشت یا پستونک را بمکن و شیر را با فواصل زیاد و ب مقدارکم میخورن بعضا وزن گیریشون افتضاحع.آبریزش دهان دارن و در حالت شدیدش موقع آروق زدن استفراغ دارن یا بعدش بالا میارن یا توی خواب حالت نوشخوار دارن یا بعد شیر خوردن دوست ندارن روی زمین باشن و ب شدت بغلی هست اینا بچه هایی هستن که ریفلاکس دارن.شدتش کم و زیاد داره.اگه پستونک یا شیشه استفاده کنی دیگه سینه را نمیگیره.در این حالت باید اول ریفلاکس درمان بشه بعد هم در طی دوره اگه بچه سینه را نگرفت فقط با قاشق یا قطره چکان یا سرنگ بهش شیر داد.این تجربیات من بود از بزرگ کردن دوتا بچه.سوالی باشه بپرسید جواب میدم.

نه بابا نه زیاد میخواد بمکه نه هیچی ولی خب بیدار که هست نق می‌زنن گریه می‌کنه باید برش دارم ساکت نمی ...

مطمئن شو بچه ریفلاکس پنهان نداشته باشه چون توی ماه چهارم ب بعد بدتر میشه

ببین بچه هایی که توی بیداری عاشق مکیدن هستن ولی سینه نمیگیرن و دوست دارن ی جیزی مثل انگشت یا پستونک ...

واي خاك تو سر من😓

من بچم رفلاكسي بود يه ماهش كه شد بهش پستونك دادم البته از اول شيشه هم ميخورد سينه منو هم ميخورد ولي يه هفته بعد از پستونكش ديگه سينه منو نگرفت هركاري كردم هزار تا رابط براش گرفتم نخورد كه نخورد آخر ديگه الان يه ماهه بيخيال شدم سينمو نميدم

ولي زير سينم مثل غده شده نميدونم چيكار كنم

[QUOTE=59805836]واي خاك تو سر من😓 من بچم رفلاكسي بود يه ماهش كه شد بهش پستونك دادم البته از اول شيشه هم ميخورد گل ب سرت خواهر.دیگه کاریه که شده.حالا سینت را بدوش و بریز توشیشه بده بخوره.اگه هم که نمیخوره حتما کمپرس گرم بزار روی سینت تا احتقانش بر طرف بشه.

مطمئن شو بچه ریفلاکس پنهان نداشته باشه چون توی ماه چهارم ب بعد بدتر میشه

شیر که بالا میاورد خیلیم ولی کم شده پستونک که میگیره دیگه خیلی خیلی کم شده 

شیر که بالا میاورد خیلیم ولی کم شده پستونک که میگیره دیگه خیلی خیلی کم شده 

راه درمانش پستونک نیست حتما ببرش دکتر تا بهش دارو بده تا زوده.خیلی هم زود خوب میشه