2777
2789
عنوان

فریتین پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 21 پست
من مدتهاست ففول میخورم بازم وضعیتم اینجوریه .خواستم بدونم قرص آهن خاصی باید استفاده کنم یا به تشخی ...

بنظرم دکترت تخصصش و داره به حرفش گوش کن ..ببین من خودم تو کم خونی از نوع ویتامین ب ۱۲... دکتر ۹ تا آمپول بنوریت نوشت ..گفت هفتگی بزن ..من ۹ تا رو زدم بعدشم دیگه آزمایش نرفتم،چون میدونسته چقد لازم دارم تجویز کرده شکر خدا خوبم ..کنارش شیره انگور با ارده ..مویز ..جگر هفتگی یبار حتما بخور...من فریز کردم ..مخصوصا اگه پریودیای سنگین داری ..جیگر قبلش حتما بخور ..اسفناج عالیه ..عدس یمدت صبحانه یه کاسه بخور ..کنجد روزی یک قاشق

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کاش پیش متخصص خون میرفتی اونا انواع مختلف کمخونی و فقر آهن رو تشخیص میدن. شاید قرص آهن خاصی با دوز م ...

من در اصل برای ریزش مو رفتم دکتر پوست و مو که اتفاقا معروف و قدیمیه،آزمایش نوشت فریتین جزوش نبود خودم میدونستم کمبود فریتین ممکنه روی ریزش مو تاثیر بذاره به آزمایشگاه گفتم فریتینم اضافه کرد اما دکتر گفت چیزی نیست.

مرسی حتما میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دکترت تخصصش و داره به حرفش گوش کن ..ببین من خودم تو کم خونی از نوع ویتامین ب ۱۲... دکتر ۹ تا ...

دقیقا از هر کدوم از آمپولا ۶ تا داده برای ۶ هفته،از منشی پرسیدم با تموم شدن آمپولا بازم بیام گفت نه .

مرسی از توضیحاتت

بنظرم دکترت تخصصش و داره به حرفش گوش کن ..ببین من خودم تو کم خونی از نوع ویتامین ب ۱۲... دکتر ۹ تا ...

عزیزم ایشون دکتر پوست رفتن. تخصصشون در زمینه خون و هماتولوژی نبوده.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
دقیقا از هر کدوم از آمپولا ۶ تا داده برای ۶ هفته،از منشی پرسیدم با تموم شدن آمپولا بازم بیام گفت نه ...

این آمپولا دو تا از ویتامینهای گروه ب هستن ب۵ و ب۹ اگه اشتباه نکنم که برای استحکام و تقویت مو و پوست و ناخن مفیدن ریزش مو رو قطع میکنه اما هیچ ارتباطی به کم خونی ندارن.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
عزیزم ایشون دکتر پوست رفتن. تخصصشون در زمینه خون و هماتولوژی نبوده.

من خودم دکتر عمومی رفتم آزمایش نوشت ،بعدشم دارو ..خوب شدم ..فک کردم دکتر متخصص رفته کامل نخوندم..نمیدونم به هر حال دکتر درسش و خونده حتما در مورد خون هم میدونن دیگه ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀