دکتر پوست و مو برای ریزش مو رفته بودم آزمایش دادم و فریتین خونم پایینه اما دکتر گفت دارویی نمیخواد استفاده کنی و خوبی.فقط برای ریزش مو فولیکوژن و آمپول بیوتین و دکسپانتنول داد .شما تجربه ای دارین؟
کاش پیش متخصص خون میرفتی اونا انواع مختلف کمخونی و فقر آهن رو تشخیص میدن. شاید قرص آهن خاصی با دوز م ...
من در اصل برای ریزش مو رفتم دکتر پوست و مو که اتفاقا معروف و قدیمیه،آزمایش نوشت فریتین جزوش نبود خودم میدونستم کمبود فریتین ممکنه روی ریزش مو تاثیر بذاره به آزمایشگاه گفتم فریتینم اضافه کرد اما دکتر گفت چیزی نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا از هر کدوم از آمپولا ۶ تا داده برای ۶ هفته،از منشی پرسیدم با تموم شدن آمپولا بازم بیام گفت نه ...
این آمپولا دو تا از ویتامینهای گروه ب هستن ب۵ و ب۹ اگه اشتباه نکنم که برای استحکام و تقویت مو و پوست و ناخن مفیدن ریزش مو رو قطع میکنه اما هیچ ارتباطی به کم خونی ندارن.
عزیزم ایشون دکتر پوست رفتن. تخصصشون در زمینه خون و هماتولوژی نبوده.
من خودم دکتر عمومی رفتم آزمایش نوشت ،بعدشم دارو ..خوب شدم ..فک کردم دکتر متخصص رفته کامل نخوندم..نمیدونم به هر حال دکتر درسش و خونده حتما در مورد خون هم میدونن دیگه ..
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀