2777
2789
عنوان

فریتین پایین

81 بازدید | 21 پست

سلام دوستان فریتین خونم ۴/۶هست .

دکتر پوست و مو برای ریزش مو رفته بودم آزمایش دادم و فریتین خونم پایینه اما دکتر گفت دارویی نمیخواد استفاده کنی و خوبی.فقط برای ریزش مو فولیکوژن و آمپول بیوتین و دکسپانتنول داد .شما تجربه ای دارین؟

فروفوریت گایین اهن کاملی حتما این بخور،

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم پایین بود ..قرص آهن میخوره ..بازم میگه خوب نیستم ..چون یبوست شدید میگیره باهاشون

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

۴/۶آره خیلی پایینه، با توجه به این که کم خون نیستم گفت مشکلی نداری .

اتفاقا فریتین نشونه ذخیره آهنه و از روی هموگلوبین تنها نمیشه کمخون بودن یا نبودن رو تعیین کرد.

به نظرم اگر دوست نداری سرخود قرص آهن بخوری به یه دکتر داخلی ازمایشت رو نشون بده چون فریتین زیر ۱۰ از محدوده نرمال خارجه.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
من خواهرم پایین بود ..قرص آهن میخوره ..بازم میگه خوب نیستم ..چون یبوست شدید میگیره باهاشون

من مدتهاست ففول میخورم بازم وضعیتم اینجوریه .

خواستم بدونم قرص آهن خاصی باید استفاده کنم یا به تشخیص دکتر اعتماد کنم

باید قرص آهن آسان رهش بگیره که کمتر روی دستگاه گوارش اثر بذاره.

من مدتهاست ففول میخورم بازم وضعیتم اینجوریه .خواستم بدونم قرص آهن خاصی باید استفاده کنم یا به تشخی ...

کاش پیش متخصص خون میرفتی اونا انواع مختلف کمخونی و فقر آهن رو تشخیص میدن. شاید قرص آهن خاصی با دوز مشخصی باید بخوری

مدتهاست خودم ففول میخورم .

اهنی که من گفتم بخور کاملترین،

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اتفاقا فریتین نشونه ذخیره آهنه و از روی هموگلوبین تنها نمیشه کمخون بودن یا نبودن رو تعیین کرد.به نظر ...

آره خیلی پایینه،مدتهاست ففول مصرف میکنم به عنوان مکمل ،ولی بازم این سطح پایین فریتین عجیبه،شاید باید یه مکمل آهن دیگه مصرف کنم حتما نشون دکتر دیگه میدم ،مرسی