2777
2789
عنوان

سرفه شدید پسرم

87 بازدید | 18 پست

سلام مامانا خوب هستین ایشالله که هیچوقت مریضی بچه هاتونو نبینید . پسر من از پنجشنبه شب تب و سرفه گرفت سرفه ش خیلی شدید بود ولی تبش خفیف بود یه روز فقط تب داشت بعدش تبش خوب شد ولی سرفه هاش شدید تر شد موقع خواب هم انقد سرفه میکنه که اصلا یه دیقه هم نمیتونه بخوابه سربت سرفه اویشن باغی هم دادم اصلا اثری نداره امروز صبح ساعت ۵ تبش ۳۷ و نیم بود که استامینوفن دادم که قطع شد از ی طرفم غدد لنفاوی زیر گوش و گلوش متورم شده خیلی کوچیک شده بودن ولی باز متورم شدن طوری که خودشم احساسش میکنه با اینکه خودمم از پسرم گرفتم ولی نگران پسرم هستم بنظرتون سرفه ش رو چی میتونه بهتر کنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرک خشک کن ندادی؟تب یعنی عفونت

نه ندادم اخه قبلا که اینطوری میشد میبردم دکتر میگفت که از ویروس هست انتی بیوتیک لازم نیس اگه تبش تا سه روز قطع نشه انتی بیوتیک میدم

نه ندادم اخه قبلا که اینطوری میشد میبردم دکتر میگفت که از ویروس هست انتی بیوتیک لازم نیس اگه تبش تا ...

ببرش دکتر و انتی بیوتیک بده .

تبش،قطع میشه

سرفه تا دوهفته میمونه

میتونی شربت گیاهی بدی

میتونی پیاز رو بجشونی ابشو بدی بخوره

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

بردی دکتر؟ شربت آزیترومایسین بده اگه بالای ۳ سالشه می تونی کتوتیفن هم بدی دو بار در روز مقدارش رو هم از داروخانه بپرس

من نعناع رو با کمی آب ۱۰ دقیقه می جوشونم بعد تو لیوان می ریزم میزارم کمی خنک بشه بعد یه قاشق عسل میزنم سرفه رو خوب میکنه چندبار سرفه های بچه هامو با این کار خوب کردم البته در کنار دارو

می تونی شیر رو هم ولرم کنی یکم زردچوبه و عسل مخلوط کنی بده بخوره

دم نوش چهارتخم

بنظرتون تورم غدد لنفاوی زیر گوش و گلوش که متورم شدن عادیه ؟البته هروقت سرما بخوره یا ویروس بگیره اینطوری میشه دکتر هم میگه از ویروس هست ولی چون اون یکی پسرم اینجوری نمیشه واس همین نگرانم بچه های شمام موقع تب و سرفه غده لنفیش بزرگ میشه؟

[QUOTE=411601056]ببرش دکتر و انتی بیوتیک بده . تبش،قطع میشه سرفه تا دوهفته میمونه میتونی شربت گیاهی بدی میتون ...[/QUOTEقراره امروز ببرمش دکتر خیلی ممنون که راهنمایی کردین