2777
2789
نه بچه بازم نه منحرفم نه دختر باز نه ج#قی ام تازه میل جنسیم هم عالیه تازه بدنم هم رو فرم نه مریضی ...

قشنگ مشخصه منحرف نیستی برای معرفی خودت از چه چیزایی استفاده میکنی

برو خدا روزیت و یه جای دیگه بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قشنگ مشخصه منحرف نیستی برای معرفی خودت از چه چیزایی استفاده میکنیبرو خدا روزیت و یه جای دیگه بده

من که عمرا از این سایت دنبال دختری چیزی باشم به همین برکت قسم ولی شما حالا هی تهمت بزن

به خدا قسم از پسری که تو سایت زنونه با تم صورتی میاد و میره ...جز گل و گیره های رنگارنگ و تل صورتی و ...

تازه تیکر بارداری هم میزنن کسی بهشون شک نکنه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شغل متناسب با اون خانمی میره خواستگاریش داشته باشه

ماشینم همینجور

اگه خونه نداره توانایی اجاره خونه داشته باشه این مادیات همه متناسب با خانم مقابلش باشه

منتظر نباشه پدر یا پدر زن لقمه بذارن دهنش

متین و با شخصیت باشه

خودت کسیو زیرنظر نداری؟تو فامیل یا دانشگاه و....

بابا من همش یه شهر دیگه سر کارم بعد ده روز میام مرخصی هم درگیر کار خونه و کار ساختمون هستم دختر تو فامیل هست به دل من نیست یا کوچیک هستن یا همسنم هستن کلا فامیل خوشم نمیاد

شغل متناسب با اون خانمی میره خواستگاریش داشته باشه ماشینم همینجوراگه خونه نداره توانایی اجاره خونه د ...

من تا حالا یه یه ریالی نه از کسی گرفتم نه دستم جلوکسی بوده تازه تو این سن هم ماشین خریدم ولی فروختمش هم به سه طبقه ساختم خدا شاهده دریغ از یه ریال پول قرضی از کسی هم این که اصلا متنفرم از پول زن و پدر زن کلا چیزی که کسی منت بزاره

بابا من همش یه شهر دیگه سر کارم بعد ده روز میام مرخصی هم درگیر کار خونه و کار ساختمون هستم دختر تو ...

تو محل کارت یا همسایه ها چطور؟

اگه واقعا کسی دور برت نیست به مامانت بگو بگرده برات یه دختر خوب پیدا کنه