2777
2789
عنوان

شماره دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
حالا بذار ببینم تو ویس چی میگه اگه داره سر کارت میذاره و تلگرام اصلی نداشته باشه میتونه بدون اسم ویس ...

اها من نمیدونم چرا شمارشو نمیده باید امروز هرجور شده بهش بگم تصویری زنگ بزنه بفهمم اون عکسایی ک از خودش داده درسته یا ن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها من نمیدونم چرا شمارشو نمیده باید امروز هرجور شده بهش بگم تصویری زنگ بزنه بفهمم اون عکسایی ک از خ ...

تو بازی ازش بخواه اینجوری نگو به فکر یکی بیوفته که ازش استفاده کنه یا راه حل پیدا کنه

یهویی بگو کسی پیدا نکنه

کاربر شورت بنفشم

یادش بخیر چقد اینجوری دوستمو سرکار میذاشتم... ی پروفایل عکس پسر میذاشتم... ویس هم دوستم از دوست پسرش ...

منم از همین میترسم

البته دوستام نیستن میدونم خودش دیروز گفت بیا تصویری حرف بزنیم شب ولی من موقعیت نداشتم شب

منم از همین میترسمالبته دوستام نیستن میدونم خودش دیروز گفت بیا تصویری حرف بزنیم شب ولی من موقعیت ندا ...

خب منم به دوستم میگفتم من الان در خونتونم بیا بیرون بریم دوری بزنیم... منتها چون شب بود میدونستم دوستم بیرون نمیاد 😆 شاید اینم میدونه شبا نمیتونی تصویری بگیری شبا میگه بیا تصویری 😐خیلی نقشمون تمیز بود اخرش خودمون گفتیم ماییم... چون داشت کم کم چت به جاهای باریک کشیده میشد😆 تو هم فعلا تا ندیدیش حرف خاصی نزن

خب منم به دوستم میگفتم من الان در خونتونم بیا بیرون بریم دوری بزنیم... منتها چون شب بود میدونستم دوس ...

اخه من مطمئنم دوستم یا اشنا نیست اون از سرکار۵ بعدظهر میاد گفت میتونی ۶اینا باهم حرف بزنیم بعد منم گفتم نمیدونم شاید بتونم

ی راه حل بگو امروز شمارشو بگیر

ببین بهش میگم ۶اینا زنگ بزنه حرف نمیزنیم من فقط نگاش کنم این جوری خوبه؟😂

اخه من مطمئنم دوستم یا اشنا نیست اون از سرکار۵ بعدظهر میاد گفت میتونی ۶اینا باهم حرف بزنیم بعد منم گ ...

ساعتشو نگو... یهو وسط چت بگو بیا تصویری... مثلا ده شب داره حرف میزنه بگو تصویزی بگیر ببینمت ولی نمیتونم حرف بزنم... چون ممکنه ساعتو بگی بره کنار همون کسی که عکساشو بهت داده... همه کارات یهویی باشن بهتره تا نتونه اژ قبل کاری کنه

ساعتشو نگو... یهو وسط چت بگو بیا تصویری... مثلا ده شب داره حرف میزنه بگو تصویزی بگیر ببینمت ولی نمیت ...

اوکیه پس یهو میگم بهش

😂👩🦯اخه تیپش یجوریه ادم فکر میکنه عکس بلاگره