2777
2789
عنوان

شماره دادن

245 بازدید | 25 پست

دوستان دو روزه با ی پسر دوست شدم از طریقی،باهام هم خوبه ها ولی شمارشو نداده بهم منم بهش نگفتم بده هنوز چون نمیخوام فکر کنه خبریه گفتم شاید فیکه ینفر داره اذیتم میکنه چطوری بفهمم فیک نیست البته صب ک بلند شدم بهش گفتم ی ویس بده بهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از طریق مجازی

یه پسر احتمالا تازه به بلوغ رسیده یا شاید یه مرد چاق و کچل با رکابی یا شاید یه مرد متاهل که میخواد شیطونی کنه اونطرف مجازی نشسته و توی ساده بدبخت فکر میکنی شوهر آیندت را پیدا کردی!

چجور میتونید ندیده نشناخته حتی صداشو هم نشنیدین دوست شیداول میرید تو رابطه دوستانه بعد تعیین جنسیت م ...

خب شک نداشتم ولی نمیدونم از دیشب یجوری شدم ینفر یچیز گفت بهم منم شک کردم

خب شک نداشتم ولی نمیدونم از دیشب یجوری شدم ینفر یچیز گفت بهم منم شک کردم

حالا بذار ببینم تو ویس چی میگه اگه داره سر کارت میذاره و تلگرام اصلی نداشته باشه میتونه بدون اسم ویس کسی دیگه رو فوروارد کنه

کاربر شورت بنفشم

من مطمئن بودم پسره ولی نمیدونم چرا دیشب این فکرو با خودم کردم

بگو بیا باهم بازی کنیم جرعت حقیقت بعد بگو وویس بده فلام چیز رو بگو همون ثانیه باید بهت بده اگه دروغ نگه

کاربر شورت بنفشم

از طریق مجازییه پسر احتمالا تازه به بلوغ رسیده یا شاید یه مرد چاق و کچل با رکابی یا شاید یه مرد متاه ...

نمیدونم والا دیروز صب بهم گفت شب ک اومدم بیا تصویری حرف بزنیم ولی خب من نمیتونم شب باهاش تصویری حرف بزنم