2777
2789
عنوان

پیشگوی

61 بازدید | 0 پست

دوستان سلام من ۳۰سالم هست و گاه گوداری برای خودم پیشگوی میکردم و از جمله اکثر این اتفاقات افتاده پیش بینی کردم

فقد نمی دونم چرا احساس میکنم این با شماها درمیون بزارم

از نظر روحی واقعا بهم ریخته شدم وبی قرارم قبلا عضو سایت بودم و قدیمی این سایتم

فقد بخاطر بیان بعضی چیزها صفحه جدید زدم چون دیگه نمی تونم نگهدارم سنگینی بدی داره خفم میکنه

طبق جریان های اخیر چهار سال گذشته تو کشور و اتفاق های که مربوط به کشور همسایه هم میشه

البته رفتار ما با مردمش داخل کشورمون

(تا سال ۲۰۳۰ افغانستان پر از تنش ها هست توسط قدرت های بزرگ اما تا سال ۲۰۴۰افغانستان به صورت هجومی پیشرفت میکنه که نه چین و نه امریکای و نه روسیه ای قدرت مقابله داره یعنی به طور هم زمان این. سه کشور نمیتونن کاری انجام بدنٖ،درمقابلش)

و متاسفانه یا خوشبختانه تمام قدرت و صلاحیت دست مردمی یا اقوامی میرسد که بیشترین ظلم بهشون شده!

که درحال حاضر اون مردم درشرایط بد روزگار

به طور میانگین بیشترین ضریب هوش دارن در جهان این هم میتونه خوشحال کننده باشه هم نگران کننده خوشحالی برای این است از نظر فرهنگی بیشترین نزدیکی به تمام اقوام ایران امروزه دارن

منظور من یک بخش مشخص یا یا تبار اقوام مشخص یا یک هویت قومی مشخص هست

نگرانی اینه فقد بخاطر رفتارهای که داشتیم با اونا

سال ۲۰۴۰خوشبختانه تمامی بازی سیاست دنیا دست همونا هستن و از هرنو قدرت و طبق تاریخ باستانیشون انسان یا هرچیز دیگر توسط اونا از جو راه شیری عبور میکنه و تا سال ۲۰۵۵ فقد مردمی با کارنامه صلح طلبی راستی و پرهیزکاران میروند

و اینم بگم برای یاد بود شما که میخونی سال 2029

سطح اب به طور کلی در جهان بالا میاد وحشتناک

و تا یکسال دقیق طول می کشه سونامی و سیلاب

و بعضی کشورها و جزیرها زیر آب غرق میشن به اندازه 8متر