2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل میفهمم چی میگید،دیگه زندگی همینه،چرا بر نمیگردید

شوهرم نمیاد

هیچ جوره حاضر نیست بیاد

فرهنگش فرق داره و صد البته نمیتونه با صمیمیتمون کنار بیاد

از نظر شوهرم ماها زیادی تو زندگی همیم و زیادی از هم خبر داریم😐هر حرفی رو دخالت میدونه

کلا آدم عجیبیه از نظر فرهنگی من

و من برای اون

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)

باردارم ۳۱ هفته و ۵ روز درد دندون سر صورت گردن و شونه نمیزاره بخوابم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

الان خنککک عالییییی پنجره اتاقم بازه تو مازندرانی؟

نه

ی نمه این ور تر😂🙌🏻

خووووش بگذره با هوای خوووب

اینجام خوبه فقط یکم سرده

این دونفر هم سرماخوردن

نمیتونم خنک کنم خونه رو

سه ورق؟؟؟چه خبره!!چه قرصی میخوری؟؟

زولپیدم ۱۰ شرکت . زلیور نه این آشغالای سبحان دارو و....

یه مدت جمع ش کردن وای : دیازپام . کلنازپام. اگزازپام همه خانواده پام و هرچی دارو واسه خواب بود می خوردم ولی هیچ کدوم جای زولپیدم نمی گرفت . تا اینکه دوباره پخش ش کردن ولی دز شو آوردن پایین . اون زولپیدم ده کجا این زولپیدم ده کجا

و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!

شوهرم نمیاد هیچ جوره حاضر نیست بیاد فرهنگش فرق داره و صد البته نمیتونه با صمیمیتمون کنار بیاد از نظر ...

ببخشید اینو میگم،چرا با ادمی که اینقدر تفاوت فرهنگی دارین ازدواج کردی؟🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
شاید اینهمه راحت بودن و صمیمی بودن واسش عجیبه

عجیب مال ثانیه اول بود

هنوزم کنار نیومده😂

بخاطر همین ارتباطم کم شده

افسرده شدم

زولپیدم ۱۰ شرکت . زلیور نه این آشغالای سبحان دارو و....یه مدت جمع ش کردن وای : دیازپام . کلنازپام. ا ...

منم یه مدت ارام بخش میخوردم که راحت تر بخوابم،روزای اول تاثیر داشت ولی بعد چن وقت دیگه اثر نکرد،دیگه ادامه ندادم،نمیخاستم خیلی به قرص وابسته باشم🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨