2777
2789
اگه وضعیتش اکیه نه نگو. ازدواج با عشقت بد نیستا ولی خب چالشای زیادی داره ک فک نمیکنم هرکسی بتونه تحم ...

کسی که دوسش دارم اصلااا خبر نداره من بهش علاقه دارم

این کسی هم که داره میاد استاد دانشگاهه البته زیاد پولدار نیست ولی در هر صورت من بهش علاقه ندارم نه به خودش نه به خونوادش...

عذاب بدیه...

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراوقتی میفهمن دوسشون داری ترک میکننن چراعذاب میدن منم تو حال الانتم

با اینکه خیلی بهش گفتم دوسش دارم ولی نمیدونم دلیلش چیه

رفتی و منو تنهام گذاشتی میخوام بگم غم نبودت پیرو افسردم کرد بحدی بجنون رسیدم که برگشتت نمیتونه منو مثل اول برگردونه کاش قبل رفتنت بفکر منم میبودی

شوهرم بخاطر خواهرش باهام دعوا کرده و قهره و حس میکنم هیچ پشتوانه ای ندارمو اینکه خواهرش دخترمو اذیت ...

آخ ک هرچی میکشیم از خانواده شوهره

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️

دوست من اصلا رد نکن درخواستو که باز بتونه درخواست بده من اصلا رد نمیکنم اینجوری مجدد نوتیفیکیشن نمیا ...

عه جدی

دیگه امکاندرخواست مجدد نداره تا من رد نکنم

عالیه سپاس که گفتین

کسی که دوسش دارم اصلااا خبر نداره من بهش علاقه دارماین کسی هم که داره میاد استاد دانشگاهه البته زیاد ...

تو وضعیت بدی گیر کردی. درک میکنم

بخدا ما هم خیلی دویدیم. آخرشم با رضایت پولو گرفتیم وگرنه هنوزم از طریق قانون نگرفته بودیم

افرین اره امشب حتی تو پاسگاه آقاهه داشت میگفت به نتیجه ای نمیرسید خانم اصلا شما خبر نداری قانون اونقدرهام ک فکر کنی راهگشا نیست

تو وضعیت بدی گیر کردی. درک میکنم

خیلی دلم گرفته

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

افرین اره امشب حتی تو پاسگاه آقاهه داشت میگفت به نتیجه ای نمیرسید خانم اصلا شما خبر نداری قانون اونق ...

حقیقتو گفت.اینو منی ک تجربه دارم این زمینه، باور میکنم کاملا.

من خیلی میترسماز اینکه زود بمیرم و دخترم بیفته دست اونا و اذیتش کننالان فوبیای اینو دارمشب و روزم با ...

خدا نکنه. بهتره ب جاهای تاریکش فک نکنی

عه جدیدیگه امکاندرخواست مجدد نداره تا من رد نکنمعالیه سپاس که گفتین

فدات

اره اینجوری گیر میکنه نه میتونه مجدد درخواست بده نه حتی میتونه لغوش کنه.

من خودم اصلا درخواست دوستی هارو سالهاست حتی باز هم نمیکنم.

حرف خصوصی با کسی نداریم اخه😅

میخوام برم دکتر اعصاب و روانچون واقعا اعصابم داره نابود میشه از این فکرا

اگه فکر میکنی این راه کمکت میکنه، انجامش بده