2777
2789
من بیدارم دلم میخواست پیشم بود ولی ترکم کرده رفته تو فکرش بیدارم

چراوقتی میفهمن دوسشون داری ترک میکننن چراعذاب میدن منم تو حال الانتم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اینا خیال میکنن اگه کسی با همسرش یه دلخوری داشته باشه در جا میرن سراغ خیانت چون فرق ذات خوب با بد و ...

دقییقا. کثافتایین دومی ندارن

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نده ب عنوان کسی ک زخم خورده دارم میگم. هم پولتو از دس میدی هم اعصاب هم زمان. تهشم هیییچ

عه جدی؟

خودمم تو همین فکرهام ۳۰تومنم باید بدم وکیل.

از طرفی افتادم سر لج.

البته بگم زنده و مرده براش نزاشتم و...

یکی هست اسمش می می ۸۵ دوبار درخواست داده من رد کردمآخه کدوم زن اسمش رو .... می ذاره؟

تو هم آبروشو ببر. اینا رو باید رسوا کرد

حتما تو هم از دست یه مرد؟

تقریبا میشه گفت اره

خانوادم میخوان به زور شوهرم بدن. دوسش ندارم:)

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عه جدی؟خودمم تو همین فکرهام ۳۰تومنم باید بدم وکیل.از طرفی افتادم سر لج.البته بگم زنده و مرده براش نز ...

بخدا ما هم خیلی دویدیم. آخرشم با رضایت پولو گرفتیم وگرنه هنوزم از طریق قانون نگرفته بودیم

تقریبا میشه گفت ارهخانوادم میخوان به زور شوهرم بدن. دوسش ندارم:)

اگه وضعیتش اکیه نه نگو. ازدواج با عشقت بد نیستا ولی خب چالشای زیادی داره ک فک نمیکنم هرکسی بتونه تحمل کنه

یکی هست اسمش می می ۸۵ دوبار درخواست داده من رد کردمآخه کدوم زن اسمش رو .... می ذاره؟

دوست من اصلا رد نکن درخواستو که باز بتونه درخواست بده من اصلا رد نمیکنم اینجوری مجدد نوتیفیکیشن نمیاد برات

حالم امشب خیلی گرفته اس یه آرزو دارم صلوات بفرستید بهش برسم 😔❤️

ایشالا خدا بخواد برات و ب آرزوت برسی. فرستادم