2777
2789
عنوان

خیلی می ترسم

150 بازدید | 9 پست

اول اینو بگم خانم ها من متاهل هستم و دوستم گفت این رو بزارم تو سایت بعدا اسکرین بگیرم کامنت ها رو براش می فرستم

از همکلاسی های دانشگاهم خیلی میترسم

که دعوا بشه یا حرف بدی بهم بزنند از الان استرس دارم دستام داره میلرزه شما هم این طوری هستید یه عده تو دانشگاه هستند دختر و پسر سریع اکیپ میشن بعد خیلی به هم دیگه کمک می کنند. تو تقلب یا درس ها و هر چیز دیگه ای برای هم تولد می گیرن و... ولی من و یه عده دیگه خیلی آروم هستیم اونا رو که می بینم حالم بد میشه احساس می کنم من تنها هستم احساس می کنم که عقب افتادم ازشون

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبوره برع؟😐

نه عزیزم من متاهل هستم دوستم مجرد هست اینو اول تاپیک گفتم که منو با دوستم اشتباه نگیرید در مورد من نیست

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

خب راحت میتونه دوست پیدا کنه

مشکل همین هست دوست معمولی داره ولی اونا خیلی با هم دیگه صمیمی هستند دقت کردی هر آدمی یه نوعی فرکانس داره از خودش مثلا اونا معلومه اهل رل و کافه و این طور داستان ها هستند سریع همون روز اول با هم اوکی شدن و اکیپ خیلی به هم دیگه کمک می کنند دوست داره مثل اونا باشه که نمی تونه