2777
2789
عنوان

تریاژ یا میدان جنگ

325 بازدید | 43 پست

کاش هرکی مریض میشد یه ادم باشخصیت همراه خودش میاورد بیمارستان

یه کم پیش داشتم میرفتم پیش همکارای بخش تریاژ دیدم که چه خبرههه

یارو همراه بیمار بود حرصشو سر این بدبختا در میارورد😑 بیشتر از این بد دهن و بی شخصیت نمیشه ادم

تهش همینه

سامان هستم کادر آزمایشگاه

کاش یکمم کادر درمان شخصیت ب خرج بدن برای بیمارا!

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی از اذم ها بله خیلی بد دهن هستن ولی بعضی از پرستارعا به کتف چپشونم نیست حال بیمار میری میگی بابا طرف داره میمیره میبینی داره با دوستش غیبت میکنه میخنده یا میگه بزار چاییمو بخورم بعد بیام یعنی هم کادر درمان حرص در بیار داریم هم همراه بیمار

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

نمیدونم چرا تو بیمارستان درگیریه همیشه یا یک عده همراه و بیمار وحشی جو رو بهم میریزن یا یک عده از پرنسل بی فرهنگ و از غار در اومده

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊 همه جای ایران سرای غم است🖤برای سپهر🖤برای مانی🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای امیرحسین🖤برای نازنین🖤برای فاطمه🖤برای آرنیکا🖤برای محسن🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای حمید🖤برای بهنام🖤برای آیدا🖤برای شهاب🖤برای امیر🖤برای عارفه🖤برای تمام فرزندان ایران که نامشان در میان آن عظمت گم شد🖤

یبار مریضم اتاق عمل بود و حالش خیلی بد..گفتن یه چی بگیر سریع بیار نیازداریم من گرفتمشو صدامیزدمشون نمیومدن..گفتم ببخشید یهو باخنده گفتن ببخشید اینجا نیست..خب اینجورموقعی ادم فشارش میره بالا و دوس داره بدوبیراه بگه

یبار مریضم اتاق عمل بود و حالش خیلی بد..گفتن یه چی بگیر سریع بیار نیازداریم من گرفتمشو صدامیزدمشون ن ...

بله قبول دارم اینو

بعضی از اذم ها بله خیلی بد دهن هستن ولی بعضی از پرستارعا به کتف چپشونم نیست حال بیمار میری میگی بابا ...

درسته

ولی گاهی یه درد کوچیک برا پرستار قابل کنترله ولی برای بیمار و همراهش عادی نیست

اینو هم در نظربگیرین