2777
2789
عنوان

نکنه باردارم 😭

145 بازدید | 18 پست

دوستان لطف کنید موقعیتی که تو پست اول میزارمش بخونید ، شرمنده ام کسی رو ندارم که مطرحش کنم و دارم سکته میکنم ( توروخدا گزارش نزنید کاربر قدیمی ام و جز شما کسیو ندارم ازش کمک بگیرم )

دو تا سوال دارم ؟

احتمال بارداری هست با شرایطی که ذکر کردم در ادامه ؟ چقدره ؟

قرص اورژانسی بخورم یا نه ؟

در آغوشِ خدا {🤍}

اینو اول بگم که نامزدیم اما هنوز عقد نکردیم ، من تنبلی تخمدان دارم اما پریودام تقریباً منظمه و سیکلم حدوداً ۲۸ الی ۳۰ روزه اس و باید ۲ اسفند پریود بشم . دیروز که میشد روز ۲۴ سیکلم ( یک هفته به پریودی ) رابطه سطحی داشتیم ، من باکره ام ، نگرانیم از این بابته که نامزدم وقتی انزال شد ما کاملا در تماس بودیم ، ببخشید که بیانش میکنم اما پوزیشن هم جوری بود که من روش بودم . بعدم سریع بدنمو پاک کردم و تقریباً یه ربع بعد حسابی خودمو شستم .

احتمال بارداری چقدره ؟ لازمه قرص اورژانسی بخورم ؟ ماه پیش حماقت کردم از رو استرس با وجود اینکه منی باهام تماسی نداشت و دو روز مونده بود به پریودیم قرص خوردم ... با وجود شرایطی که گفتم اورژانسی لازمه ؟ 😭

در آغوشِ خدا {🤍}

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چون پوزیشن رو بودی و ۱ هفته مونده به پری بهتره بخوری

خواهرانه میگم چرا وقتی عقد نکردی اینقدر راحت خودتو در اختیارش میزاری؟؟؟؟؟؟

اگه نموند و رفت چی؟؟؟؟؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
[QUOTE=411579949]دیروز عزیزم ...[/QUOازالان تا سه روز شروع کن قرص ال دی بخور سرساعت به موقعی بخور یه ...

برای چی ؟

اورژانسی خریدم ولی هنوز نخوردمش ، خیلی نگرانم ... اینجام یا در. حال سرزنشن یا میتوپن به آدم 🥲

در آغوشِ خدا {🤍}
برای چی ؟ اورژانسی خریدم ولی هنوز نخوردمش ، خیلی نگرانم ... اینجام یا در. حال سرزنشن یا میتوپن به آد ...

تا باردار نشی جونم اگه آبشو ریخته داخل رو بیشترین تخمک گذاری باشه باردار میشی ها

اگ پریود نشدی عقدت جلو میفته نگران نباش

حرفت خیلی بد بود ...

بدون شناخت و دونستن شرایط زندگیم ، چرا فکر میکنی دنبال اینم که هر طور شده خودمو به یکی قالب کنم ؟

در آغوشِ خدا {🤍}