2777
2789
Birads5

عزیزم BIRAD استاندارد جواب ماموگرافیه که از رنج صفر تاپنج طبقه بندی میشه

اگه جوابتون ۵بوده احتمالا متخصص نمونه برداری کنه از توده تا خوش خیم و یا بدخیمی مشخص بشه و اینکه احتیاج به خارج کردن داره یا نه

انشالا که چیزی نیست حتما پیش متخصص زنان یا جراح پستان برید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم BIRAD استاندارد جواب ماموگرافیه که از رنج صفر تاپنج طبقه بندی میشه اگه جوابتون ۵بوده احتمالا م ...

برای یکی از آشناها هس رفته گفته 5هس قراره نمونه برداری کنن ولی بهش گفتن بدخیمه مگه بدون نمونه برداری بدخیمی مشخص میشه

خدایا شکرت 

برای یکی از آشناها هس رفته گفته 5هس قراره نمونه برداری کنن ولی بهش گفتن بدخیمه مگه بدون نمونه برداری ...

گفتم اخه سنی نداری

میدونی یه قرار داده اگه BIRAD پنج باشه میگن احتمال بدخیمی

احتماله دیگه قطعی نیست بخاطر همین نمونه بر میدارن

چون چیز صدرصد نیست انشالا که جواب نمونه برداریشون خوش خیم بیاد

گفتم اخه سنی نداری میدونی یه قرار داده اگه BIRAD پنج باشه میگن احتمال بدخیمی احتماله دیگه قطعی نیست ...

انشالله که خوش خیم باشه خیلی نگرانش هستم خودش میگه مامو گرافی بهم گفته بدخیم هس باید بعد نمونه برداری عمل کنه

خدایا شکرت 

انشالله که خوش خیم باشه خیلی نگرانش هستم خودش میگه مامو گرافی بهم گفته بدخیم هس باید بعد نمونه بردار ...

اشتباه کردن درست نیست تا نمونه برداری نشده همچین چیزی به مریض گفت میتونست بگه نمونه مشکوکه باید نمونه برداری بشه

[QUOTE=411583651]اشتباه کردن درست نیست تا نمونه برداری نشده همچین چیزی به مریض گفت میتونست بگه نمونه مشکوکه باید نمون ...[/QUOTEیعنی تو سونوگرافی و ماموگرافی بدخیمی مشخص نمیشه

خدایا شکرت 

[QUOTE=411583651]اشتباه کردن درست نیست تا نمونه برداری نشده همچین چیزی به مریض گفت میتونست بگه نمونه ...

سونوگرافی و ماموگرافی فقط مشکوک بودن و احتمال بدخیمی و مشخص میکنن و جواب قطعی نیستن نتیجه نهایی و قطعی با نمونه برداری مشخص میشه

BIRADهم گفتم از صفر تا پنج رتبه بندی میشه هر چی به سمت پنج میری احتمال بدخیمی بیشتر میشه ولی همینجور که تو احتمالات خوندیم هیچ چیز صدرصد نیست خیلیا بودن با ماموگرافی بدخیم نمونه برداریشون خوش خییم بوده و خیلیا هم تشخیص درست بوده

امیدتون به خدا باشه انشالا که شامل اون چند درصد نتیجه خوش خیم باشن

سونوگرافی و ماموگرافی فقط مشکوک بودن و احتمال بدخیمی و مشخص میکنن و جواب قطعی نیستن نتیجه نهایی و قط ...

انشالله ممنون که وقت گذاشتین انشالله همیشه سلامت باشین

خدایا شکرت