2777
2789
عنوان

تولدمه

72 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان امروز تولدم بود . خوشحال میشم بهم یه جمله زیبا هدیه بدین 🎈☺️

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تولدت مبارک 😍🦋

امیدوارم آرزو هات بشن خاطرات خوش برات و همیشه شاد و سلامت باشی🫀🫀❤

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

تولد دختر منم بودتولدت مبارک آرزوهات خاطره شن الهی😍😍😍😘

چه قشنگ تولد دختر شماهم مبارک باشه سایتون مستدام

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

تولدت مبارک 😍🦋امیدوارم آرزو هات بشن خاطرات خوش برات و همیشه شاد و سلامت باشی🫀🫀❤

ممنونم از دعای خیرتون خوش قلب❤️🫀🌹💐

ممنونم از دعای خیرتون خوش قلب❤️🫀🌹💐

قربونت❤🫀😘

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

امیدوارم سال خوبی برات داشته باشه.جملهای زیبا برایت: هر روزت رو با لبخند و امید آغاز کن، چون شادی یه ...

خیلی ممنونم جملتون لبخند به لبم اورد

Wishing you smiles, laughter, and all the cake you can eat Happy Birthday🫧🩷

,انگلیسی بلد نیستم متاسفانه