2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا با این اتفاقات اخیر من سست شدم اصلا دیگه نمیدونم واقعا امام زمان هست یا نه

پیامبر گفته وقتی همه دنیارو ظلم و بی عدالتی گرفت اونوق مهدی میاد منم سست شدم ولی وقت یاد حرف حضرت محمد و امام صادق افتادم فهمیدم همین رازش

بعدم گفتن که وقتی میاد که عالمان دین به دین عمل نکنن که ما داریم میبینیم

@فس_فس_کنان_آمدم این کاربر یه خواب خیلی قشنگ دیده بود اومد تعریف کرد تاپیکش ترکوندن کاش بیاد تعریف ...

سلام عزیزم

چشم تعریف میکنم

خواب دیدم تو جاده باغ پدربزرگمم

هوا رو به تاریکی میرفت

دوتا مرد قد بلند لباس سراسر سفید پوشیده بودن و در حال قدم زدن ، و علم اینو داشتم که حضرت صاحب الزمان عج و حضرت جبرئیل هستن

من پشت درختا و بوته ها بودم اونا به من توجهی نداشتن

من از پشت سرشون نورشون رو حس میکردم و میدیدم

امام زمان عزیزم در حال تعریف چیزی بودن

گفتن من امام تمام مخلوقات خداوند هستم حتی تو جبرئیل 💚😭

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

سلام عزیزمچشم تعریف میکنمخواب دیدم تو جاده باغ پدربزرگممهوا رو به تاریکی میرفتدوتا مرد قد بلند لباس ...

به سلام به روی ماه و قلب پاکت 😍✨🥹

خیلی خوابت قشنگی دیدی 🥺🩵💙

من همون موقع خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم همینجور اشکام اومد 🫠

محتواشو یادم بود ولی جزییاتش یادم رفته بود😁🫠

مخصوصا اینکه خوابت رو گفتی بعد از مکالمه با یکی از کاربرای اینجا دیدی که گفته بود امام زمان برای همه نیس ، اما امام زمان خلاف اون رو تو خواب بهت الهام کرد و حقیقتو بهت نشون داد تا بیای برا همه تعریف کنی 🥲💙

به سلام به روی ماه و قلب پاکت 😍✨🥹خیلی خوابت قشنگی دیدی 🥺🩵💙من همون موقع خیلی تحت تاثیر قرار گرفت ...

😭🥺

قربونت برم

خجالتم نده من شرمنده امام زمان و خداوندم😓آره اون کاربر یجورایی امام رو کتمان کرد من این خواب رو دیدم

خوشحالم که تاثیر داشت برات

نینیار خودش ترکوند متاسفم براش

😭🥺قربونت برمخجالتم نده من شرمنده امام زمان و خداوندم😓آره اون کاربر یجورایی امام رو کتمان کرد من ا ...

آره ترکید خیلی خوب بود من تا صفحات ۹-۱۰ رفتم هیچ بحثی نبود بچه ها خواباشونو میگفتن ... ولی اخرش یه عده معاوم الحال اومدن بحث درست کردن...

ولی تو رسالتت رو انجام دادی همون موقع کلی ادم تاپیکت دیدن و تاثیر مثبت گرفتن ازش 🫶🏼✨😍 در پناه خدا و امام زمان باشین خودت و خانوادت همیشـه🥰✨💙

آره ترکید خیلی خوب بود من تا صفحات ۹-۱۰ رفتم هیچ بحثی نبود بچه ها خواباشونو میگفتن ... ولی اخرش یه ع ...

قربونت برم چقدر تو ماهی✨👩❤️👩♥️

درست میگی خداروشکر🦋♥️

همچنین عزیزم