بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
به یک روز بعد از مردنم فکر میکنم، آدم هایی که بی تاب جای خالی من گریه می کنند . به خاطراتم که ناباورانه در ذهن عزیزانم مرور خواهد شد. به یکسال بعد از مردنم فکر میکنم، به آدم هایی که آخرین اشک هایشان را برای نبودنم میریزند و آماده میشوند برای فراموش کردنم ! به پنجسال بعد از مردنم فکر میکنم، به ادم هایی که دیگر مرا یادشان رفته و به دنیایی که بدون وجود من هم پابرجاست . چه بیهوده زمانم برای دردهایی سپری شد که از آن من نبود ؛ و دغدغه هایی که هیچ فایده ای برایم نداشت و افکار آزاردهنده ای که فقط حواس مرا از زندگی پرت میکرد .
اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️