2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتن

46 بازدید | 9 پست

دانشگاه پیام نور هستم و ترم شیشم و واحد های زیادی ماس نکردم برای همین اعصابم خورده هم کار نزاشت هم دانشگاه هم شرایط و مشکلاتی پیش اومد که متونستم بخونم الان میخوام دوباره بخونم اون دانشگاهیی که میخوام قبول بشم خیلیا بهم میگن بشین درست رو بخون ولی حالم از دانشگاه خودم بهم میخوره دلم میگه بخون دوباره کنکور بده حداقل جایی باشی که دلت میخواد ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم اگه تجربه یا پیشنهادی دارید ممنون میشم در میون بزارید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شت، ینی میخوای مدرکتو نگیری دوباره کنکور بدی؟؟

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

شت، ینی میخوای مدرکتو نگیری دوباره کنکور بدی؟؟

باور کن مسخره است پیام نور از طرفیم مشکلات زیاد بود اینقدر درگیر بودم نتونستم بفهمم ولی الان میدونم نمیخوام اینجا باشم

باور کن مسخره است پیام نور از طرفیم مشکلات زیاد بود اینقدر درگیر بودم نتونستم بفهمم ولی الان میدونم ...

پیام نور نیستم ولی وایب خوبی هم نسبت بهش ندارم

اینهمه رفتی واقعا حیفه بخوای انصراف بدی، حداقل مدرکتو بگیر بعد ی رشته دیگه کنکور بده

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

اخه واحد زیادی هم پاس نکردم هنوز زیاد مونده

مگه 7 ترمه تموم نمیکنی؟ خب 6 ترم رفتی دیگه

نه واحد زیاد افتادم و به دلیل رفتن سرکار چند تا امتحانم اصلا ندادم

هوم، نمیدونم چی بگم..

امیدوارم تصمیم درست بگیری