2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره من چند بار خون بالا آوردم متاسفانه از من از بس هیچی نخورده بودم معده ام زخم شده انشالله با شما ا ...

منم چند وقته به وعده درست نخوردم باور کن از روزه بیشتر معدن خالیه

من اوایل بارداری دو هفته هیچی نمیخوردم فقط عصر تا عصر به لیوان آب یخ با سرم زنده بودم

من یه ماه بیشتره هیچی نمیخورم بعضی وقتا یه غذای میخورم اونو بالا میارم بیش همش معدن ضعف و خودمم بی انرژی زمین گیر شدم

تا الان فکر میکردم پریودی سخته نمیدونستم بارداری اینطوریه بخدا درحال بی هوشیم انقد هیچی نمیخورم

منم ، من خیلی اذیت شدم وزن کم کردم خیلی بده، شوهرم دعوام میکنه میگه غذا بخور. هرچی میخورم همون کم هم بالا میارم. حس میکنم نمیتونم هر روز کارم گریه ست خیلی بده.

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه ماه بیشتره هیچی نمیخورم بعضی وقتا یه غذای میخورم اونو بالا میارم بیش همش معدن ضعف و خودمم بی ا ...

آره متاسفانه ببخش عزیزم نمی تونم واقعا کمکی بهت بکنم یا راه حلی ولی من دیگه نون سنگک میذاشتم تو توستر قشنگ خشک شد میخوردم کمک بهتر شدم تا به غذا افتادم ولی زخم معده هنوز هست

من که دیگه کاملا پوستو استخون شدم چون قبلشم خودم لاغر بودم

دقیقا. جون ندارم فقط توو تختم. باورت میشه؟ بیرون نمیتونم بیام. من شدم ۴۷ کیلو!!

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره متاسفانه ببخش عزیزم نمی تونم واقعا کمکی بهت بکنم یا راه حلی ولی من دیگه نون سنگک میذاشتم تو توست ...

من حتی نمیتونم اون نون خشکه بخورم اصلا هیچی از گلوم پایین نمیره