2777
2789
عنوان

استرس دارم

68 بازدید | 7 پست

اینکه تنها بمونم بی پدر مادر و تنها تو خونه شما از این استرسا ندارین مجردا البته این دارو های اعصاب کمک میکنه این فکرا نیاد تو سرت یا همش به مرگ نزدیکام فکر میکنم هر شب قبل خواب این فکرا میان تو سرم

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

وقتی سنم کمتر بود اینطوری بودم

انکه می رود فقط می رود ولی انکه می ماند درد می کشد ، غصه میخورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام . ، خاکستر میشود ،،،،،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همیشه فکرمیکنمب این چیژا اما سعی میکنم خودمو اروم کنم، قبلانا صبحا افسردگی شدید داشتم،ببین عزیزم ...

جدا باشه حتما ممنونم

خدانکنه

آیه الکرسی بخون عزیزم

منم چند وقتی فکر گذشته اذیتم میکنه حال روحیم خیلی بده حالت افسردگی پیدا کردم تنها راهم نماز و ذکر وقرآن

فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

خدانکنهآیه الکرسی بخون عزیزممنم چند وقتی فکر گذشته اذیتم میکنه حال روحیم خیلی بده حالت افسردگی پیدا ...

آخه این چیزا هست ولی وقتی به تنهایی فکر میکنم و اون مراسما دیوونه میشم

آخه این چیزا هست ولی وقتی به تنهایی فکر میکنم و اون مراسما دیوونه میشم

عزیزم😔😔 خدا نکنه خدا حفظشون کنه برات و سایشون بالاسرت باشه به چیزای منفی فکر نکن

من مدتی بااینکه داداشم خیلی اذیتم میکرد یه صحنه از بیمارستان همیشه میومد توی ذهنم که شلوغه منم گریه میکنم اونجا تااینکه داداشم تصادف سختی داشت و دقیق همون صحنه برام تکرار شد دیگه ترسیدم و فکرای منفی ازخودم دور میکنم قرآن میخونم ذکر میگم خودمو مشغول مشقای بچم میکنم

فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

عزیزم😔😔 خدا نکنه خدا حفظشون کنه برات و سایشون بالاسرت باشه به چیزای منفی فکر نکنمن مدتی بااینکه دا ...

مرسی اینو گفتی آره باید به چیزای منفی فکر نکرد وگرنه میشه