rosyyy56 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 148 عنوان ریزش موووو 49 بازدید | 5 پست ریزش مو دارمرفتم دکتر یک شامپو داد زدم بدتر شدرفتم آزمایش خون دادم گفت بخاطر استرسچیکار کنمکنکور دارم سخته کنترلش این ریزش مو استرسم بدتر میکنهیادم میاد قبلا موهام خیلیپر بودددد دیروز | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الییییییتا عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 6502 شامپو گیاهی سبغ بزن ⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
adelayt عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4588 استرس اونم برای کنکور؟! که چی بشه مدرکتو قاب کنی بزنی دیوار؟ اینهمه خودتو درگیر نکن مرگ نیست ک یاقبول میشی یا نمیشی بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
taresa عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1722 شامپو بیوکسین فورت قرمز رنگو بزن۲ ساعت قبل دوش گرفتنم روغن رزماری بای روغن مثله بادام شیرین یا نارگیل قاطی کن تا رقیق بشه و ب کف سرت بزن البته روغن تراپی نیاز ب صبر زیادی داره هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!