2777
2789
عنوان

نگران بچمم😥😥

150 بازدید | 16 پست

خانوما ازمايش انومالى و انتى دقيقه؟زبون لال كروموزومى اگه ياشه نشون ميده؟من نشد برم سلفرى نگران بودم انتيم نرمال يود هنوز انومالى جوابش نيومد ميكم همينا كافيه ؟خطر ونشون ميده؟

همین نگرانی شما برای بچه خطر ناک تره و اینکه سلفری رو که همه نمیدن اوناییکه شک میکنن و ازمایشاتشون مشکوکه یا سن بارداری بالا دارن میدن،شما نگران نباش توکل کن به خدا انشالله نی نی سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین نگرانی شما برای بچه خطر ناک تره و اینکه سلفری رو که همه نمیدن اوناییکه شک میکنن و ازمایشاتشون م ...

الان انگار مد شده دوستم دلش میخواست رفت گفت برای اینکه خیالم راحت بشه من نگران شدم

اصلا نگران نباش

درسته این غربالگری ها صد درصد نیستن ولی بازم دقتشون خوبه البته باید در انتخاب دکتر هم خیلی دقت کنید

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

الان انگار مد شده دوستم دلش میخواست رفت گفت برای اینکه خیالم راحت بشه من نگران شدم

اره خب اگر خود ادم بخواد میتونه آزمایش بده ولی در اصل ازمایشش برای افراد خاصی هست.انشالله نی نی خوش پا قدم وپر از روزی و برکت باشه براتون💓

دیدم اکثرا میرن سلفری من نتونستم نگران شدم نکنه چیزی نشون نده انومالی یا انتی

عزیزم سلفری کسایی میرن که مشکل داشته باشه آزمایششون و خطر داشته باشه

مگه اینم شده مثل سز اختیاری؟

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

دکترم معروفه یعنی ممکنه مشکل و نشون نده؟

ببین این استرسی که تو داری طبیعیه چون خودمم اون موقع همینقدر استرس داشتم

ولی چون خودمم توی شبکه بهداشت کار میکنم و همکارم رو میبینم که با خیلی از مادرهایی در ارتباطه که حتی انومالی و ان تی هم نمیرن میبینم خیلی از استرس ها بیهوده هست واقعا

همین دوتا غربالگری تا حد زیادی ناهنجاری هارو نشون میدن

آیا کسی بدونه در فامیل ناهنجاری داشته باشه یا خودت و شوهرت فامیل نزدیک هستین؟

اره اختیاریه

فکر میکردم فقط تحت شرایط خاص پزشک مینویسه