2777
2789
عنوان

دردش چطوره

157 بازدید | 9 پست

سلام خانما

دکترم گف اگه احیاناً قبل از تاریخ سزارین درد یا خونریزی یا آبریزش داشتی حتما زود بیا بیمارستان

ولی من نمیدونم درد زایمان چطوره

بچه اولم هم نداشتم دردو

ولی درد لگن دارم بخصوص وقتی تازه از خواب بیدار بشم

بچم هم خودشو جمع میکنه بیشتر تا تکونای عادی

نگران باشم یا طبیعیه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اگه فاصله دردهات به بیست دقیقه یه بار رسیده یا نی نی خودشو جمع میکنه باید بری بیمارستان اونجا نوار قلب میگیرن از جنین و مطمین‌میشن‌که زمانش هست یا نه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد تو شکمت میگیره سفت سفت میشه شکمت بعد ول میکنه خوددت میفهمی هروقت دردت گرف

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
موقعیت جنین چیه تو شکمت

بریج

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
درد تو شکمت میگیره سفت سفت میشه شکمت بعد ول میکنه خوددت میفهمی هروقت دردت گرف

جنین حیای خودشو جمع میکنه ، وقتی ایجور میشه قلبم تند تند میزنه و درد میگیره شکمم

اندامش واضح میشه ازبیرون

جنین حیای خودشو جمع میکنه ، وقتی ایجور میشه قلبم تند تند میزنه و درد میگیره شکمم اندامش واضح میشه ا ...

چون موقعیتش بریچ هست اذیتی .این بخاطر نحوه قرار گرفتنشه....چون تو لگن نیست بچه به پا هست ...درد زایمان کمر ادمو میگیره بعدم تند تند میگیره ویل میکنه امافواصل مرتب.مثلا هر پنج دقیقه

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
چون موقعیتش بریچ هست اذیتی .این بخاطر نحوه قرار گرفتنشه....چون تو لگن نیست بچه به پا هست ...درد زایم ...

ممنونم عزیزم