2777
2789
عنوان

خونه

151 بازدید | 14 پست

هیچکس تو خونه دوستم نداره هیچکس از حضورم تو خونه راضی نیس

همشون دوس دارن زودتر برم

براشون مهم نیس دیگه بقیه اش

خواهرم سعی میکنه بهم نزدیک بشه یکم که توجه نشون میدم دوباره فاصله میگیره منم دوباره فاصله و دوباره تلاش میکنه الان فقط ایگنورش میکنم دیگه

حدود ۹ ماه قطع رابطه ایم تقریبا

خستمه از وضعم

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه عزیزم 🥺

نمیدونم

فقط میدونم رفتنم براشون خیلی اتفاق خوبیه چه ازدواج چه خوابگاه

و عمیقا خوشحال میشن

رفتار جالبی باهام ندارن

جزئیات همه چی داغونم کرده

چرا اینجوری شدید؟

تو یکی از تاپیک هام راجبش گفتم یکم طولانیه حال تعریف کردنش و دوباره ندارم میخای لینک بذارم ؟

ببخشید

اخی..... اللهی .... مادرت هم بهت توجه نمی کنه ؟ ان شاءالله خدا محبتت و تو دل خانواده ات زیاد کنه

❤ ای که گفتی به دل شکستگان نزدیکی ، ما هم دلی شکسته داریم ای دوست ، ( خداوند مرهم دل شکستگان است یاد خدا باش تا همنشین تو باشد ، دین در آخرالزمان مثل این است که آتش در دست نگه داشته ای پس بدان دین داری سخت می ش

نمیدونم فقط میدونم رفتنم براشون خیلی اتفاق خوبیه چه ازدواج چه خوابگاه و عمیقا خوشحال میشن رفتار جالب ...

اگه یه دانشگاه خوب تو یه شهر دیگه قبول شی میری خوابگاه یه مدت میتونی آرامش داشته باشی

نه اصلا

😔 خداوخودش محبتت و بندازه تو دلشون اگر هم می بینی یکی که خوب پیدا بشه برای ازدواج اقدام کن تا از این مشکلات نجات پیدا کنی

❤ ای که گفتی به دل شکستگان نزدیکی ، ما هم دلی شکسته داریم ای دوست ، ( خداوند مرهم دل شکستگان است یاد خدا باش تا همنشین تو باشد ، دین در آخرالزمان مثل این است که آتش در دست نگه داشته ای پس بدان دین داری سخت می ش

😔 خداوخودش محبتت و بندازه تو دلشون اگر هم می بینی یکی که خوب پیدا بشه برای ازدواج اقدام کن تا از ای ...

شرابطه خانوادگی خیلی تاپی ندارم نمیخام سنتی ازدواج کنم

پسری هم که شرایطش اوکیه باش و من بخام نیس دورم

سنم کمه نمیخام از الان درگیر زندگی مشترک بشم

اول باید جایگاه خودمو درست کنم

امیدم فقط به خوابگاه رفتنه

ولی مامانم بدش نمیاد شوهرم بده خداروشکر کسی دمدستش نیس 😂💔

شرابطه خانوادگی خیلی تاپی ندارم نمیخام سنتی ازدواج کنمپسری هم که شرایطش اوکیه باش و من بخام نیس دورم ...

خوب هرجوری که راحتی همونطور زندگی کن ما خوشحال می شیم ببینیم راحتی یکی دیگه رو وقتی می شنویم یکی درد می کشه از زندگی ما هم ناراحت می شیم خوش باشی و ان شاءالله تو زندگی محبت بین شما و خانواده بیشتر بشه🙏🌹🌷🌹🌷