2777
2789
عنوان

ریزش مو

87 بازدید | 10 پست

خانوما حدودا ۵ ، ۶ ماهی هست که موهام ریزش گرفته. فرق سرم داره باز میشه، موهامم خیییلی نازک شدن. در صورتی که من موهای خیلی ضخیمی داشتم.

آزمایش هورمونی دادم، سونو تخمدان هم دادم کیست های ریز داشتم، هورمون هامم بهم ریخته بودن.

موی زائد روی شکم و چونهام دارم. پریودی هامم بی جون شدن.... .

حالا سوالم اینه، هورمون هام بالانس بشن و تنبلی تخمدانم درمان بشه ریزش موهامم قطع میشه؟! یا همینطوری همراهم میمونه؟ کسی بوده اینطوری شده باشه و بعد تعادل هورمونی، ریزش موهاش کم شده باشه؟

منم همینطورم هنوز و این مشکلات رو دارم

اما ریزش مو جدیدا رفع شد با این محلول هایی که دکتر پوست داد برای قبل و بعد حمام

یه سرم هم خریدم خودم از داروخانه هم گره باز میکنه هم تقویتی برای بعد حمام اونم میزنم

خوب شده خیلی

باید حتما دکتر متخصص پوست بری در کنار دارو هورمونی داروی ریزش مو بگیری چون به تنهایی کفایت نمیکنه من الان دارم مصرف میکنم البته هنوز دکتر غدد نرفتم باید برم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید حتما دکتر متخصص پوست بری در کنار دارو هورمونی داروی ریزش مو بگیری چون به تنهایی کفایت نمیکنه من ...

من دکتر زنان میخوام برم، یعنی علاوه بر اون دکتر پوست و مو هم برم؟

من دکتر زنان میخوام برم، یعنی علاوه بر اون دکتر پوست و مو هم برم؟

بله حتما

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

منم همینطورم هنوز و این مشکلات رو دارماما ریزش مو جدیدا رفع شد با این محلول هایی که دکتر پوست داد بر ...

چیه اسم سرمی که گره باز میکنه ؟ چرب که نمیکنه؟

سرم های زیادی هست من موهام فره برند های مختلف تقریبا عملکرد یکسانیمن الان سرم نرم کننده و درخشان کنن ...

منم موهام فر زود وز میشه جلوی وزی رو هم میگیره ؟