2777
2789
عنوان

کادو ولن

137 بازدید | 23 پست

تقریبا یه سال میشی باهاش تو رابطماین ۶ ماه اخیرم کل دیتمون شده رفتن به مغازش ، حس میکنم از هر تلاشی نسبت بهم کوتاهی میکنه یا نداره خرج کنه نمیدونم ، ولی ادم خسیسی نیست. دیروزم براش هدیه اماده کردم نیومد و اخر شب گقت برگام امروز ولن بود مبارک این حرفا، از نگرفتن گادو ناراحت نیستم از اینکه ک حس توجه گرفتن نداشتم تاراحتم و باعث شده از یه حرفش ناراحت بشم و سرش دعوا کنم از دیروز تاالان . کات کنم ؟ یا بعد اینکه این همه دعوا کردم بگم از اون قسمت ناراحت بودم؟ نگه سر یه کادو این همه داری اذیت میکنی از دیشب؟ بخدا اصلا بحث کادوش نبود همین ک میومد پیشم کفایت میکرد. دعوا بحث میکنیم باهاش جوابتو نمیده ک خون به دلت میکنه ۴ تا حرف عاشقونه میزنه

خودمخیلیداشتباه کردم اوایل رابطه نمیزاشتم کاری کنه، و این باعث شده هر طور که خودش حس راحتی میکنه باهام رفتار کنه سیع قبل گفت کمکم کن درست شم واقعا دیگه دارم داغدن میشم خودم ادم بدی نیست ولی خب اصطکاک خیلی داره همش تو ذهنم اینه ک کسی مثلش نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی دادی بهش واقعا درک نمیکردم پسرارو با دخترا با بی پولی هر جور شده میخریم پسرا پولم دارن انگار نه انگار خاک تو سرشون

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من چن ماهه باهاشم

دیروزم با عشق بهش کادومو دادم ولی وقتی دیدم حتی با وجود تبریکی ک 3 و نیم نصفه شبش گفته بود چیزی برام نگرفته بود وا رفتم

تا امروز عصر ناراحت بودم ولی نتونستم ب زبون بیارم

کلی از بابت هدیه هایی ک گرفته بودم تشکر کرد و حس کرد ک ناراحتم.. ولی من نمیتونستم رک بگم چرا

سلامتی همه ی بیمارا صلوات ~~♥♥

خودمخیلیداشتباه کردم اوایل رابطه نمیزاشتم کاری کنه، و این باعث شده هر طور که خودش حس راحتی میکنه باه ...

حتی میدونی روزای عادی برام گل میخره

خرج میکنه.. نمیدونم حتی با وجود تبریک چرا چیزی نگرفت برام

بعد دقیقا دیروز حس کرد ک من برای اون ناراحتم کلی عکس نشونم داد ک فک میکنی من برنامه ندارم؟ میخواست منو ببره بیرون من از ناراحتی مقاومت کردم

چی دادی بهش واقعا درک نمیکردم پسرارو با دخترا با بی پولی هر جور شده میخریم پسرا پولم دارن انگار نه ا ...

نیومد ندادم بهش. ولی کلا همون اندازه ای که برام چیزی گرفته تو این یک سال متقابلا براش گرفتم هدیه تولدم براش گرفته بودم تولدم نمیدونست و وقتی دونست گفتم نمیخوام چیزی ازت دیگه

تورابطه ای؟

حالا گوش کن

پشیمونم ک چرا دیروز بهش نگفتم ناراحتم..

امشب از اوج ناراحتی ای ک امروزم باهام بود یهو گفتم رفتارت شبیه دوس پسر دوستم داره میشه.. جوری ک داره دوست منو با احساساتش نادیده میگیره.. تو هم داری نادیده میگیری

اونم سکوت کرد.. بعد از دستم ناراحت شد... من واقعا قصد نداشتم این حرفو بزنم ولی از فشار زیادی بد گفتم بهش.. 3 ساعته ک ناراحتم

حتی شامم نخوردم

موندم چی بهش بگم ک اینو یادش بره.......

حالا گوش کن پشیمونم ک چرا دیروز بهش نگفتم ناراحتم.. امشب از اوج ناراحتی ای ک امروزم باهام بود یهو گف ...

حتی نمیدونم چجوری اینو از دلش درارم

ناراحتم.. خیلی زیاد

چون میدونم دوسش دارم و نمیخوام از دستش بدم

ولی رفتار دیروزش تو ذوقی بود برام...

من چن ماهه باهاشم دیروزم با عشق بهش کادومو دادم ولی وقتی دیدم حتی با وجود تبریکی ک 3 و نیم نصفه شبش ...

نگفت برات جبران میکنه ؟میدونم بهش بگم سریع میخواد یه طوری وانمود کنه و از سر احباره حوری ک انگار منتطر هزینه کردنشم ، حتی این ۶ ماه زیاد بیرون باهاش نرفتن که هزینه ای نخواد بکنه حتی درحدی چیزی خوردن من تنها چیزی ک برام مهمه بود اینکه توجه کنه

حتی میدونی روزای عادی برام گل میخره خرج میکنه.. نمیدونم حتی با وجود تبریک چرا چیزی نگرفت برام بعد دق ...

هزار باهاس گفتم برام گل بخره نخریده تو کات قبلی ک داشتین واسم خرید من تحویل نگرفتم و بهش گفتم کادوهایی ک تو کدورت میگرم دوسشون ندارم جطور دیگه به زبون بی زبونی بهش بگم حتی یه شاخه گلم نخریده واسم

نگفت برات جبران میکنه ؟میدونم بهش بگم سریع میخواد یه طوری وانمود کنه و از سر احباره حوری ک انگار منت ...

ن ولی گفت من دلیل دارم برای سکوتی ک امشب با حرفات کردم.. شاید توجیه خوبی نباشه ولی دلیلمو میگم بهت

باور کن من راضی بودم ی شاخه گل بدون هیچ هدیه ای بهم بده ولی اینطوری ناراحت نشم.....

ادمی نیست ک خرج نکنه نمیدونم از من ناراحته یا چی

بعد از گرفتن هدیه ش خیلی ذوق کرد و خوشحال شد ولی من وا رفتم

حالا گوش کن پشیمونم ک چرا دیروز بهش نگفتم ناراحتم.. امشب از اوج ناراحتی ای ک امروزم باهام بود یهو گف ...

هیچی نگو صبر کن پیام میده من از دیشب بدترین خرفا رو سر یا موصوع کوچیک زدم امروزم کلا رو مود گریه بودم الان پیام داده بیا دوست باشیم گفتم بره الان ارومم میخوام بهش پیام بدم نمیدونم درسته یا ن حرفم بزنم