ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بله واقعا کارش خوبه. یه مورد متاسفانه در فامیل داشتیم که ایشون همون موقع تشخیص داد قسمت خاصی در مغز رشد کامل نداشته درحالیکه رادیولوژیست های دیگه متوجه نشده بودند و بعدا هم کسی تشخیص نداد. چندین ماه بعد از تولد متوجه شدیم بچه علایمی شبیه به اوتیسم داره.
سلام عزیزم خیلی خوشحالم که باردار شدین تو تاپیکهای میکرو میخوندم که به شما رسیدم من انتقال جنینم م ...
اره من مشکلم باهمون ازمایش مشخص شد ودکترم فهمید تیرویید دارم واولین نسخه ای که بهم داد ای یو ای بود ومثبت شد خدارو شکر با اینکه من چند سال پیش ای یو ای وآی وی اف شده بودم ولی جواب نگرفتم
معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم
سلام عزیزم خیلی خوشحالم که باردار شدین تو تاپیکهای میکرو میخوندم که به شما رسیدم من انتقال جنینم م ...
اصلا استرس نداشته باش من مثبت شدنمو مدیون کارای عیدمم چون خیلی در گیر بودم وبا اینکه ای یو ای شده بودم استراحت نکردم چون امید نداشتم واصلا بهش فکر نمیکردم
معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم