2777
2789
عنوان

سونوگرافی دکتر هاشمی عطار مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 38203 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه بتونم دکتر نرگس افضلی وقت میگیرم

من رفتم پیشش اصلا خوب نیست یک کلمه حرف نمیزنه نیم ساعت هم باید صبر کنی تا جواب رو بده من که خیلی بدم اومد ازش ولی مرادی خیلی خوب بود

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
جدی خوبه? 

بله واقعا کارش خوبه. یه مورد متاسفانه در فامیل داشتیم که ایشون همون موقع تشخیص داد قسمت خاصی در مغز  رشد کامل نداشته درحالیکه رادیولوژیست های دیگه متوجه نشده بودند و بعدا هم کسی تشخیص نداد. چندین ماه بعد از تولد متوجه شدیم بچه علایمی شبیه به اوتیسم داره.

الانم هر چی به شمارش زنگ میزنم کسی جواب نمیده نوبت دهیش چجوریه؟سونو 12هفته رو پیش دکتر مرادی رفتم خی ...

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که باردار شدین

تو تاپیکهای میکرو میخوندم که به شما رسیدم

من انتقال جنینم منفی شده

میشه بپرسم که مشکل شما با آزمایش‌های ژنتیک که دادین حل شد؟ 

لطفا راهنماییم کنین

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که باردار شدین تو تاپیکهای میکرو میخوندم که به شما رسیدم من انتقال جنینم م ...

اره من مشکلم باهمون ازمایش مشخص شد ودکترم فهمید تیرویید دارم واولین نسخه ای که بهم داد ای یو ای بود ومثبت شد خدارو شکر با اینکه من چند سال پیش ای یو ای وآی وی اف شده بودم ولی جواب نگرفتم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
اره من مشکلم باهمون ازمایش مشخص شد ودکترم فهمید تیرویید دارم واولین نسخه ای که بهم داد ای یو ای بود ...

مرسی گلم که زود جواب دادی 

خدا رو شکر خدا حفظ کنه نی نی رو برات گلم 

یعنی تا حالا تیروئید رو تشخیص نداده بودن

سلام عزیزم خیلی خوشحالم که باردار شدین تو تاپیکهای میکرو میخوندم که به شما رسیدم من انتقال جنینم م ...

اصلا استرس نداشته باش من مثبت شدنمو مدیون کارای عیدمم چون خیلی در گیر بودم وبا اینکه ای یو ای شده بودم استراحت نکردم چون امید نداشتم واصلا بهش فکر نمیکردم

مرسی گلم که زود جواب دادی  خدا رو شکر خدا حفظ کنه نی نی رو برات گلم  یعنی تا حالا تیر ...

نه خودمم تعجب کردم با اینکه این همه من از قبل ازمایش داده بودم کسی نفهمیده بود

مرسی گلم که زود جواب دادی  خدا رو شکر خدا حفظ کنه نی نی رو برات گلم  یعنی تا حالا تیر ...

انشالا شماهم جواب بگیری

منم نتونستم پشیمون شدم میرم پیش مرادی دیگه

ببخشید من الان تاپیک شما رو‌دیدم. تلفنی اصلا وقت نمیده

باید نسخه رو حضوری ببری وقت بگیری. من اینجوری گرفتم

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد..