من وارد نیستم فقط میدونم یه حا اسم ۴۰ نفر باید بگی
میشه اگر خوندی اون قسمت که اسم ۴۰ نفر میاری اسم منم بگی؟
اسمم مرضیه اگر دوست داشتی اسممو بگو
میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه بار مشهد میخواستم بخونم هب توی گوگل میزدم بعد یه خانم روی گوشیمو نگاه کرد دید گیرم
کفت من یه تریتب میگم تو انجام بده
بهم گفت انجام دادم ولی واقعا یادم نیست و من حاجتمو گرفتم
خیلی التماس دعا دارم خیلی زیاد
میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم
مممنونم عزیزم حتما اسم شمارم میگم چ ساعتی بخونم حدودا؟
قربونت بشم من عزیزم بعد ۱۲ شب به بعد هرچی به نماز صبح نزدیک باشه بهتر و اینکه تو قنوت وتر ۷ بار به غیر اونا باید بگی هذا مقام العائذ بک من النار می تونی تو اینترنت سرچ کنی که کسره فتحشو پیدا کنی گلم