2777
2789

من وارد نیستم فقط میدونم یه حا اسم ۴۰ نفر باید بگی

میشه اگر خوندی اون قسمت که اسم ۴۰ نفر میاری اسم منم بگی؟

اسمم مرضیه اگر دوست داشتی اسممو بگو

میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم

من وارد نیستم فقط میدونم یه حا اسم ۴۰ نفر باید بگیمیشه اگر خوندی اون قسمت که اسم ۴۰ نفر میاری اسم من ...

باشه عزیزم خیلی دوست دارم بخونم یبار امتحانی خوندم میگم اسمتو حتما

🫀🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱ رکعت

۴ دو رکعتی مثل صبح

۲ رکعت نماز شفع

۱ رکعت نماز وتر

تو نماز وتر قنوتش ۴۰ مومن دعا میکنی

بعد هفتاد بار استغفار میکنی

۳۰۰ بار العفو میگی

می تونی همون رکعت آخر فقط بخونی اعداشوو کم زیاد کنی فقط ۴۰ تا مومن دعا کن

باشه عزیزم خیلی دوست دارم بخونم یبار امتحانی خوندم میگم اسمتو حتما

قبول باشه

من یه بار مشهد میخواستم بخونم هب توی گوگل میزدم بعد یه خانم روی گوشیمو نگاه کرد دید گیرم

کفت من یه تریتب میگم تو انجام بده

بهم گفت انجام دادم ولی واقعا یادم نیست و من حاجتمو گرفتم

خیلی التماس دعا دارم خیلی زیاد

میشه برای حاجت روا شدن من و حفظ آبروم توی دنیا و آخرت یه صلوات یا حمد یا هر دعایی دوست داری به نیت حضرت زهرا و حضرت ام البنین بفرستی🥰 اگر خوندی بهم بگو منم واست صلوات بفرستم

مممنونم عزیزم حتما اسم شمارم میگم چ ساعتی بخونم حدودا؟

قربونت بشم من عزیزم بعد ۱۲ شب به بعد هرچی به نماز صبح نزدیک باشه بهتر و اینکه تو قنوت وتر ۷ بار به غیر اونا باید بگی هذا مقام العائذ بک من النار می تونی تو اینترنت سرچ کنی که کسره فتحشو پیدا کنی گلم

محتاجم به دعا چشم حتما

ان شاءالله حاجت روا باشی

چشمت پر نور