2777
2789
عنوان

این میگرنه یا چی

55 بازدید | 13 پست

عموم میگرن داره و خب اون خیلی بدجوره

ولی یکی از عمه هام میگه سردرد میگرنی داشت و الان بهتره بوتاکس زد

( اینارو میگم ک شاید منم ارثی گرفتم)

۱۷ سالمه

هرروز مخصوصا موقع پریودی شقیقه سمت راستم نبض میزنه عصب چشمام بدجور تیر میکشه و درد میکنه و داخل چشمم ی لکه قرمز کم رنگ هست

بعد هروقت درد میگیره با دستم فشار میدم دردش بند میاد ولی دست رو بر میدارم دوباره شروع میشه

(خانوادمم دکتر نمیبرن منو پس نگین برو دکتر فقط تجربه تونو بگین چون واقعا تحملم تموم شد)

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میگرن دارم

اره یه سمت سر درد میگیره سمت چشم درد میگیره درد نبض دار داره من حاات تحوع هم دارم موقع درد مبگرنی تو روشنایی نمیتونم باشم باید سرمو ببندم جای تاریک بخوابم

بعد سری قبل یک هفته مداوم درد رو داشتم کم میشد زیادد میشد و دردش ساعتی نیست که زود خوب شه

منم سمت راستم نبض میزنه رفتم دکتر گفت میگرنه

ام ار آی کردی

قرص چی داد چیا گفت بهت

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

هرکس یه جوریه علائمش واس میگرنوقت غروب افتاب حالت بد میشه؟؟سردرد میشی؟؟سردردهای زیاد که خوب نمیشی... ...

باورت میشه از خواب بیدار میشم وحشتناک درد میگیره

اعصابم دیگه داره خورد میشه

یبار دکتر عمومی بهم گفت ممکنه سردرد تنشی باشه چون کلا آدم استرسی ای هستم

من میگرن دارماره یه سمت سر درد میگیره سمت چشم درد میگیره درد نبض دار داره من حاات تحوع هم دارم موقع ...

من عموم مثل شماست

نه بابا از رو علائمم ک گفتم بهم اینو گفت،قرصم گفت همون ژلوفن بخور اوکی میشی یا ایبوپروفن

من اصلا با مسکن خوب نمیشم

سر درد شمام بهش میخوره میگرنی باشه.هر وقت دردش شروع شد ناپروکسن قرص خوبیه بخور و برو تو اتاق تاریک چ ...

نمیتونم

خانوادم باور نمیکنن دردمو نمیزارن برم تو اتاق

شرایط خوبی ندارم دعا کن خلاص بشم زودتر از دستشون

اها عیب نداره مراقب خودت باش وای عزیزمانشالله که همه چی درست میشه🤲❤️

ممنون عزیزم امیدوارم