2777
2789
عنوان

معتقد ها بیان🙃

53 بازدید | 0 پست

نمیدونم این چه حسیه از چی منشأ داره

من خودم زیاد مذهبی نیستم واقعیتش. اما خیلی رو اینکه گناه انجام ندم توجه دارم . منظور از گناه یعنی غیبت بداخلاقی حرامخوری بدزبانی و اینجور چیزا . زیاد راجب اماماو اخوندا و چیزهای پرشدت مثل حجاب یا حقوق پایمال شده و .... نیستم حالا حرفم این نیس

نمازم متاسفانه برای برخی دلایل که توضیح نمیدم فعلا قضا میشه گاهی .

و این خیییییلی منو اذیت میکنه

نماااااااز خیلی برا من چیز شده انگار واجب

مثلا اگه قضا بشه بشدت به هم میریزم از نظر روحی . انگار درونم متلاطم میشه

الان نمازمو خوندم انگار یه حالت آرامش و توکل و در آغوش امن او بودن دارم

این چه حسیه خانوما

اینم بگم که وقتی نماز نمیخونم میتونم بگم به بقیه کارهامم با نگرانی و بیکیفیت میرسم ولی وقتی که نماز میخونم هم کارامو زودتر و با کیفیتتر و زیادتر انجام میدم و هم آرامش زیادی دارم

مثلاً وقتی نماز در گردنمه و هنوز نخوندم انگار اسپند روی آتیشم روحم بسیار در عذابه

انگار عذاب جهنم تو همین دنیا برای روحمه و اون آرامش بعد از نماز به عنوان پاداش بهشته

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎