2777
2789
عنوان

آگاهی و حکمت

207 بازدید | 26 پست

افسردگی بلای قرن

خواهشا اگر خودتون یا اطرافیان علائم دارین حتما برای درمان اقدام کنین افسردگی اگر درمان نشه حاد می شه و بعدشم فاجعه

علاوه بر این افسردگی که بهش سرما خوردگی اعصاب و روان هم می گن دروازه ی ورود به بقیه ی مشکلات اعصاب و روانه که درمانشون به مراتب سخت تر از افسردگیه مشکلاتی نظبر دوقطبی شیزوفرنی اسکیزوفرنی

و .....

افسردگی به هم خوردن تعادل شیمیایی مغزه و با یه پریود دارو گرفتن درمان می شه

خواهشا به همه ی مسائل حاشیه ای بی اعتنا باشین و به داد خودتون و اطرافیان برسین

*با یه دوره دارو گرفتن....

مینیمالیست یعنی چی؟ «دقت کردی وقتی محیط اطرافمون خلوت تر و مرتب تر باشه، چقدر ذهنمون آرومتر میشه؟ انگار فضای بیشتری برای نفس کشیدن پیدا میکنیم. مینیمالیسم یعنی داشتن «کمتر» برای تجربه کردن «بیشتر» یعنی کمتر درگیر مادیات باشیم تا بتونیم بیشتر در تجربه های زندگی غرق بشیم» اگه تو هم به سبک مینیمالیسم علاقه داری با تاپیک من همراه شو 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا بیمار مشتاق به درمان باشه می تونه به زندگی استاندارد برگرده

بله باید بخواد

مینیمالیست یعنی چی؟ «دقت کردی وقتی محیط اطرافمون خلوت تر و مرتب تر باشه، چقدر ذهنمون آرومتر میشه؟ انگار فضای بیشتری برای نفس کشیدن پیدا میکنیم. مینیمالیسم یعنی داشتن «کمتر» برای تجربه کردن «بیشتر» یعنی کمتر درگیر مادیات باشیم تا بتونیم بیشتر در تجربه های زندگی غرق بشیم» اگه تو هم به سبک مینیمالیسم علاقه داری با تاپیک من همراه شو 🥰

کم اشتهایی یا پراشتهایی کم شدن خواب یا زیاد شدن کسالت و پررنگ شدن حس ناامیدی عدم تمایل به فعالیت ...

باید پیش روانپزشک رفت یا متخصص مغز و اعصاب؟

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اعصاب و روان

من یه سری رفتم پیش متخصص مغز و اعصاب گفتم بچم اذیت میکنه عصبی میشم یه قرص بده یکم پرخاشمو کم کنه گفت اول باید نوار مغز بدی.واقعا واجبه؟

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️