2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 89 پست
به همون تعداد که دختر پسر هم اره حواست باشه خلاصه خودت رو پیامبر ندونتو خانواده با فرهنگی بار اومدم ...

گواهی*

رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋گزارش زدن امضا یعنی کوچیک ترین احترام به سلیقه برا بعضی ها تعریف نشده جالب خودشون رمان تو امضاشونه😂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گواهی بکنار ولی کاش صداقت داشته باشن

خداروشکر ما که صادقیم طرف های متقابل هم همین طور شما به فکر خودت باش

رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋گزارش زدن امضا یعنی کوچیک ترین احترام به سلیقه برا بعضی ها تعریف نشده جالب خودشون رمان تو امضاشونه😂💔

داش دختر سالمزیاده ولی پسر سالمحتی ینفرمدیگه پیدا نمیکنی بعدشمچرا فقط از دخترا گواهی میخاناگه به پاک ...

خنگ نباشین دم ب تله ندین طرف بیاد حالشو بکنه بره

بفکر پرواز باش حتی در سقوط

هیچی ولش کن صادقا متوجه نمیشن

برو خودتو مسخره کن ..دیگه هم روم ریپلای نزن از کسی که دنبال گواهیه بیشتر از این انتظار نمیره

آره دلم خدایی. میسوزه واسه دخترای ساده بعضیا واقعا نامردن

من یکیاز دوستامبا اینکه تاحالا اصلا دست پسر بهش نخورده و دوست پسر نداره

ی روز ۳ نفری میرن بیرون با چندتا پسر میشن ۶ بعد پسرا عرق میارن اینام میگن زیادیم و اینام اعتماد میکنن باهاشون میخورن تو ماشین پسره میبینه حال ایم خرابه الکی بقیه رو پیاده میکنه میگه اینو میبرم یکم حال هواش بهتر شه شما تو پارک بمونید بعد اره.... اینبدبختممست بوده و اصلا هیچی نفهمیده