2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 89 پست
لذت میبرم دهنت بسته میشهبنظرت ازت بپرسن بگی من پاکماز کجا دختره بدونه راست میگی؟اخه میدونی که عطسه و ...

من بشخصه رو راستم کلا توی همه چیز بد هم ندیدم

بفکر پرواز باش حتی در سقوط

ریدن توی زندگی مشترک مراقب خودتون باشین 🫡

ما عقل مونو علم مونو قبل ازدواج میبریم بالا

که آدمی که میاد تو زندگی و با افکار عهد بوقی ،آزار ندیم و تهمت نزنیم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خودتونو راحت کردین

مردی که گواهی بکارت بخواد نر هستش اینو یادت باشه

رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋گزارش زدن امضا یعنی کوچیک ترین احترام به سلیقه برا بعضی ها تعریف نشده جالب خودشون رمان تو امضاشونه😂💔

من بشخصه رو راستم کلا توی همه چیز بد هم ندیدم

خب اون شخص هم روراسته

تو رو شناختی که ازش بدست میاری و تحقیق های ازدواج

میفهمی چ ادمیه

پس حق نداری توهین کنی بگی اره داری دروغ میگی

میفهمی یا نمیفهمی چی میگم؟

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ما عقل مونو علم مونو قبل ازدواج میبریم بالا که آدمی که میاد تو زندگی و با افکار عهد بوقی ،آزار ندیم ...

لامصبا الان شما میگی هرکس زن پاک خواست عهد بوقیه

بفکر پرواز باش حتی در سقوط

لامصبا الان شما میگی هرکس زن پاک خواست عهد بوقیه

حرف نپیچون

خودت میفهمی دارم چی میگم

میگم هرکی نامه خواست با تو رابطه بخاطر بدن خانم، خواست تهمت بزنه

اون عهد بوقیه

میبینم وضع خراب تره از اونی چیزی که من فک میکنم نصف دخترا دیگه....

به همون تعداد که دختر پسر هم اره حواست باشه خلاصه خودت رو پیامبر ندون

تو خانواده با فرهنگی بار اومدم و زن ستیز نیستیم خداروشکر و گوهی رو توهین به خانم میدونیم

رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋گزارش زدن امضا یعنی کوچیک ترین احترام به سلیقه برا بعضی ها تعریف نشده جالب خودشون رمان تو امضاشونه😂💔

آره انخماعو با اون دماغت

توروخدا 15 سالته ؟😂😂😂😂😂

میبینم وضع خراب تره از اونی چیزی که من فک میکنم نصف دخترا دیگه....

داش دختر سالمزیاده ولی پسر سالمحتی ینفرمدیگه پیدا نمیکنی

بعدشمچرا فقط از دخترا گواهی میخاناگه به پاک بودنه پسرم باید پاک باشه از اونورم ی عده نر میانقول ازدواج میدن طرف گول میزنن کارشونو میکنن میرن ی دختر باکره اممیخان یا تجاوز میکنن پس انقد چرت پرت نگو