2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 88 پست
چن سالیه خدا همش ارتجایی آفریده عجبا عجب پس بقول خودتون فرق هرزه و پاک چیه این وسط

تحقیق کنید اگر اعتماد ندارید پیش قدم نشید که با گواهی بکارت بخواید هم ارزش خودتونو پایین بیارید هم به طرف مقابل توهین کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الله مبارک کند

فعلا ما با راهی که پیدا کردیم

امثال مورد دار نر و با مبارکی شناسایی میکنیم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

بستگی ب آدم داره و اینکه بازم همچین چیزی سوال نمیشه پیش ما چون بی احترامی محسوب میشع

عجب کدوم طرفی شما بگو یوقت زد نشیم! حداقل اگه بودین با یه نفر باشین لطفا

بفکر پرواز باش حتی در سقوط

چن سالیه خدا همش ارتجایی آفریده عجبا عجب پس بقول خودتون فرق هرزه و پاک چیه این وسط

حالا جالبیش اینه

چند سالی این وسط، خدا مرد های بی قرار هم آفریده

دیگه نمیشه اعتماد کرد به خیلیهاشون

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

تحقیق کنید اگر اعتماد ندارید پیش قدم نشید که با گواهی بکارت بخواید هم ارزش خودتونو پایین بیارید هم ب ...

من ب شخصه طرف بهم راستشو بگه راحتر میتونم قبول کنم تا ارتجاعی و عطسه و... اینا دیگه خز شده

بفکر پرواز باش حتی در سقوط

آها ادامه بده تو خیلی سمی

لذت میبرم دهنت بسته میشه

بنظرت ازت بپرسن بگی من پاکم

از کجا دختره بدونه راست میگی؟

اخه میدونی که

عطسه و یبوست و اینا خز شده

من ب شخصه طرف بهم راستشو بگه راحتر میتونم قبول کنم تا ارتجاعی و عطسه و... اینا دیگه خز شده

ماهم طرف راستشو بگه بهتر میتونیم قبول کنیم تا بعدش بفهمیم هم جنسگرا بوده یا رابطه داشته با کسی.... میدونی ک الان امار پسرا خیلی بیشتره تو این مورد

بابا گواهی بکارت توهین به خانم هاست هر کی خواست دکلمه کنسلشو بزن تامامم

رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋گزارش زدن امضا یعنی کوچیک ترین احترام به سلیقه برا بعضی ها تعریف نشده جالب خودشون رمان تو امضاشونه😂💔