2777
2789
عنوان

خونه تکونی

266 بازدید | 17 پست

سلام شماها در چه مرحله ای هستید؟خونه تکونی رو شروع کردید؟من امروز یه کابینت رو تمیز کردم ظرفاش رو شستم فردا میرم سراغ یکی دیگه 😃😄

🌱🌼خدایا شکرت🌼🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مرحله ی تصمیم برای تمیز کاری.

لامصب چند روزه این مرحله فقط درحد تصمیم هست.

❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️ خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم❤️خدایا پسرم و دخترم رو به تو میسپارم.❤️ تو بهترین پناهشون هستی❤️خدایا خودت مواظب بچه هام باش❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا حواست به ما باشه ❤️خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا ❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️خدایا وطنم❤️ ایران❤️ عزیزم❤️ رو از شر هر دشمنی چه داخلی چه خارجی حفظ کن ❤️

در مرحله ی تصمیم برای تمیز کاری.لامصب چند روزه این مرحله فقط درحد تصمیم هست.

باید سریع و ضربتی عمل کنی مثلا یهویی پاشی کابینت رو خالی کنی بعدش مجبور میشی تمیزش کنی

🌱🌼خدایا شکرت🌼🌱

من یه شیرازیه⭕که فعلا نیت کردم😂

منم مثل شیرازی هام چند روزه تصمیم گرفتم. چند روز بعد هم باید نیت کنم که اونم چند روزی طول میکشه.

❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️ خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم❤️خدایا پسرم و دخترم رو به تو میسپارم.❤️ تو بهترین پناهشون هستی❤️خدایا خودت مواظب بچه هام باش❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا حواست به ما باشه ❤️خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا ❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️خدایا وطنم❤️ ایران❤️ عزیزم❤️ رو از شر هر دشمنی چه داخلی چه خارجی حفظ کن ❤️