2777
2789
عنوان

چله حق شناس

73 بازدید | 11 پست

سلام من میخواستم تجربمو از این چله بگم چون که خودم توی این دوران خیلی از تجربیات میخوندم و انگار یه نیرو محرکه بود برام گفتم شاید به درد کسی بخوره

من قبلاً چند بار گرفته بودم ولی نتیجه نداد متوجه شدم که همه اصول رو رعایت نکردم در حالی که وقتی که میخوندم فکر میکردم که دارم همه چیز رو رعایت میکنم ولی مثلا یکی از چیزهایی خیلی کوچیک بود ولی از عوامل ابطال بودمثل آهنگ که شاید خیلی کوچیک باشه ولی از عواملی بود که این چله رو باطل میکرد بعداً متوجه شدم که من این کار را انجام دادم

یک بار کامل دقیق راجع به چیزهایی که ممکن بود ابطال کنه خوندم و همشو رعایت کردم توی یه شرایط خیلی سخت این چله رو گرفتم و از روز بیستم به بعد چون فشار زیادی رو تحمل کرده بودم تقریباً کامل ناامید شده بودم فقط سعی میکردم که به هیچ صورتی گناه نکنم ولی خیلی با توجه پایینی چله رو خوندم انگار فقط میخوندم چون شروعش کرده بودم ولی در هیچ صورتی حتی گناه خیلی کوچیک رو هم سعی میکردم انجام ندم

ناامیدی یکی از عواملیه که باعث ابطال میشه

حدود بین دو ماه تا ۳ ماه بعد از اتمام چله به صورت خیلی غیر منتظره تا حدودی جوابهایی گرفتم ولی در همون حدی هم که جواب گرفتم یه معجزه بود اید اون چیزی که میخواستم نبود ولی در همون حدم واقعاً معجزه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم

خب ببین یه دعا داره که باید از طلوع صبح تا غروب انجام بشه شرایطشم اینه که نباید گناه کنیم اینکه میگم گناه نکنی یعنی مثلاً تمام تلاشت رو کنی که هیچ گناهی انجام ندی مخصوصاً گناههای زبانی مثل غیبت تهمت . و اینکه دل کسیو نشکونی . کلا مراقب حرفات ؛سبک پوشش و حتی طرز فکرت هم باشی

نباید ناامید بشی در هیچ صورتی

دعاش هم اینجوریه

۱ ۱۰۰ تا الله اکبر

۲ شلام زیارت عاشورا

۳ لعن زیارت عاشورا

۴ از اول زیارت عاشوزا تا سر لعن و سلام

۵ ۲ رکعت نماز به هدیه به امام حسین

۶ ۱۰۰ تاالله اکبر

۷ از اول زیارت عاشورا تااخر همراه با ۱۰۰ لعن و سلام

۸ نماز زیارت

بینشم نباید صحبت کنی