2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

37 بازدید | 3 پست

بچه ها من اوکی بود همه چیزم تا تیرماه و خرداد و اینا بعد از جنگ بود که تصمیم گرفتم برم باشگاه و ورزش و استارت بزنم قبلش زد به سرم که همه جای اتاقمو خوب تمیز کنم خلاصه که یه پتوی دو نفره گلبافت داشتم بردمش توی حموم و شروع کردم شستنش قبلا هم اینکارو کرده بودم اما اینبار یه فرقی داشته مامانم گفته بود که موقع آبکشی حتما حتما پتو رو باید بندازی توی قابلمه و در از آبش کنی و انقدر آبو خالی کنی تا اینکه دیگه کف نبینی خلاصه اینکارو کردم و چتد روز بعدش پاهام شروع کرد مورمور شدن و کمر درد گرفتم و دستامم تو خواب بی حس شدن خلاصه که رفتم ام آر آی و گفتن دیسک کمر خفیف زده بیرون و گردنت یه خورده بیشتر وضعش خرابه از اون موقع من افسرده شدم جواب دوستامو نمیدم از مامانم ناراحتم ولی از اون ور میگم خب اونم چیزی از دیسک نمیدونست و از این ناراحتم که میخواستم برم باشگاه و دیگه نمیتونم خیلی ناراحتم دلم خیلی شکسته از اون پتو متنفرم از قابلمه متنفرم حس میکنم دیگه سالم نیستم از اون ورم آزمایش دادم فهمیدم تیروییدم کم کاره دلم خیلی گرفته روزی هزار بار بابت شستن اون پتو به خودم فحش میدم و آرزوی مرگ میکنم

بعد اینکه من همیشه به مامانم میگفتم بچه ها به من میگن قوز میکنی میگفت نه غلط کردن از حسودیشونه تا اینکه امسال فهمیدم به خاطر قوز کردن زیاد رباط گردنم ضخیم شده و تنگی کانال نخاعی گرفتم من فقط به حرف مامانم اعتماد داشتم اونم که اینطوری

من سال 91 برام خواستگار اومد ن خودش ن خانواده اش ادم درست حسابی نبودن مامانم و بابام خیلی گفتن قبول نکن پشیمون میشی ولی من خر ب حرفشون گوش نکردم و قیول کردم سال 96 پدر مادرم فوت کردن الان ک 13سال از ازدواجم میگذره تازه میفهمم چی گفتن خانوادم

الان روزی هزار بار میگم کاش بحرفشون گوش میکردم

😔😔😔😔😔😔

دردودل زیاد دارم این یکیش بود

خیلی سختی کشیدم ت این دنیا

از بچگیم جوونیم هیچ خیری ندیدم

❤️و خدا اسپانسر تمام آرزوهامه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.