2777
2789
عنوان

توبه

268 بازدید | 36 پست

ذهنم درگیر شد یهو

چجوریه اصلا بچه ها

مثلا یکی

مثلا خودم توبه میکنم که دیگه غیبت نکنم مسخره نکنم یا هررر گناهی

خب اگه نتونستم و انجام دادم چی

اینجوری هی توبه شکسته میشه هی دوباره انسان توبه میکنه

باید ذکری رو بخونیم؟ غسلی کنیم؟ یا زبونی کافیه

مثلا بگم خدایا توبه میکنم

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلم با اینه که مثال میگم خدایا توبه میکنم که دیگه پشت کسی حرف نزنم

حالا ماه بعد مثلا حرف میزنم

ولی از درون میگمکاش نمیگفتم عذاب وجدان

خب الان تکلیف چیه؟

فک کنم توبه نکنم سنگین تره تا هی شکسته بشه و این چرخه ادامه پیدا کنه

ان الله یحب التوابینتوابین ینی کسایی ک زیاد توبه میکننهی توبه میشکنن باز دوباره توبه میکنن

تا الان نمیدونستم توابین این معنی رو داره

توابین توبه کنندگان نبود مگه😂

اگر شخصى توبه كرد ولى باز شيطان و يا هواى نفس بر او غلبه كرد و او فريب خورد و گناهى را مرتكب شد و آن عهدى را كه با خدا بسته بود شكست توبه سابقش باطل نمى شود بلكه واجبست بر او از گناه تازه اش توبه كند و از خدا طلب آمرزش نمايد و از رحمت بى پايان حق نبايد ماءيوس شود نگويد حالا من ديگر بار گناه كردم خدا مرا نمى بخشد، خير، ياءس و نا اءميدى خود از گناهان كبيره است و خدا هم غفار است و از گناه هان مى گذرد.

محمّد بن مسلم از حضرت باقر (ع ) روايت كرده كه حضرت فرمود:اى محمّد بن مسلم گناهان بنده مؤمن كه از آن توبه كرده آمرزيده شده است و بايد براى آينده ، پس از توبه و آمرزش كار نيك و خوب و پسنديده اى انجام دهد به خدا اين فضيلت نيست مگر براى آنها كه ايمان دارند.

من گفتم اگر پس از توبه و استغفار از گناهان ، باز گناه كرد و باز توبه نمود آنوقت چه بايد كرد آيا قبول است يا نه ؟

حضرت فرمود: اى محمد بن مسلم تو گمان ميكنى كه بنده مؤ من از گناه خود پيشمان گردد و از آن آمرزش خواهد و توبه كند خدا توبه اش را نمى پذيرد؟!

گفتم : كسى كه چند بار اينكار را كرده است ، يعنى گناه مى كند و بعد از خدا طلب آمرزش مى خواهد، آيا بخشيده مى شود؟!

حضرت فرمود: آنچه مؤ من با آمرزش خواهى و توبه بازگردد خدا هم به آمرزش او بر مى گردد. و براستى كه خداوند زياد آمرزنده و مهربانست توبه را ميپذيرد و از بدكردارى ها ميگذرد. مبادا تو مؤ منين را از رحمت خدا نوميد سازى .(1)

جوانى در بنى اسرائيل بود كه بيست سال خدا را عبادت و طاعت كرده ، بيست سال سر تعظيم و ادب در برابر حق فرود مى آورد تا اينكه همنشين هاى بد، هواى نفس ، شيطان او را فريب داد و به گناه آلوده شد و بيست سال در معصيت بسر مى برد، روزى در آينه نگاه كرد ديد موهايش سفيد شده خيلى ناراحت شد، بدش آمد و از كرده خود پيشمان شد، گفت خدايا بيست سال بندگى و عبادت كردم و حال بيست سال است كه نفهميدم به گناه افتادم آيا اگر برگردم بسوى تو و توبه كنم آيا مرا قبول مى كنى ؟ صدائى شنيد كه يكى مى گفت :اَحْبَبْتَنا فَاَحْبَبْناكَ، تَرَكْتَنا، فَتَرَكْناكْ، وَعَصَيْتَنا، فَاَمْهَلْناكْ وَاِنْ رَجَعْتَ اِلَيْنا قَبِلْناك .يعنى ما را دوست داشتى پس ما هم ترا دوست داشتيم ، و ما را ترك كردى پس ما هم تو را ترك كرديم ، معصيت ما كردى تو را مهلت داديم پس اگر برگردى بطرف ما تو را قبول مى كنيم .(2)

از اين مرحمتها از خدا نسبت به تمام امم بوده و در اين امت هزار برابر است .

بازآ، بازآ، هر آنچه هستى باز آى

گر كافر و گبر و بت پرستى باز آى

اين درگه ما در گه نوميدى نيست

صدبار اگر توبه شكستى بازآى

در هر حالتى شخص بايد اميدش به خدا باشد. حضرت لقمان به فرزندش وصيت فرمود: اى فرزندم ، اگر گناه جن وانس را داشته باشى ، چنان اميدوار به خدا باش كه تو را رحم مى كند و اگر عبادت ثقلين را هم داشته باشى بترس از اينكه مبادا تو را عذاب كنند، يعنى به عبادت خودت ننازى كه عجب تو را بگيرد.ابوبصير مى گويد: به حضرت صادق (ع ) عرض كردم : آقا! معنى توبه نصوح چيست كه خداوند به آن امر فرموده است ؟حضرت فرمود: آن توبه از گناهى است كه انسان هرگز به آن باز نگردد.گفتم : آقا جان ! كداميك از ماست كه به گناه باز نمى گردد؟!حضرت فرمود: اى ابامحمد به درستى كه خدا بندگانى را دوست دارد كه بعد از فريب خوردن زياد، توبه زياد كند.در حقايق الاسر دارد، حضرت رسول خدا (ص ) فرمود:اگر آنقدر گناه كرديد كه تا آسمان برسد و بعد پشيمان شويد و توبه كنيد هرآينه خدا قبول مى كند توبه شما را.

بار الَّها بارها بر گشته ام

توبه ها و عذرها بشكسته ام

كرده ام آنها، كه از من مى سزيد

تا چنين سيل سياهى در رسيد

ان الله یحب التوابینتوابین ینی کسایی ک زیاد توبه میکننهی توبه میشکنن باز دوباره توبه میکنن

ما اینو داشتیم تو درس هامون😁

قطعا خدا دوست دارد توبه کنندگان را

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨