2777
2789
نه من مسافرت رفتم متوجه شدم همه مبگفتن برای خرید خوبه و فلان بخصوص لباسرفتم دیدم مالی نیست در حد این ...

ممنون عزیزم. فقط یه سوال دیگه جزیره هرمز و هنگام رو چقدر زمان باید صرف کرد. مثلا نصف روز برای هر کدوم کافیه؟یا کمه؟ ماشینمون رو کجا بذاریم؟

ممنون عزیزم. فقط یه سوال دیگه جزیره هرمز و هنگام رو چقدر زمان باید صرف کرد. مثلا نصف روز برای هر کدو ...

خواهش میکنم

برای هر کدوم یه صبح یا یه بعدازظهر کافیه

تو نت بزن بهت ادرس دقیق رو پیدا کن برای هرمز زنگ بزن ساعت حرکت قایق مسافربر چه ساعتیه من یادمه ما رفتیم ۱۰ صبح حرکتش بود ، وقتی با لنج یا قایق مسافربر میری وسط دریا با اون عظمت و زیبایی فوق العاده هست

هنگام خیلی نزذیکه سوار قایق موتوری میشی ، ساعت مشخصی نداره ، میری دلفین هارو وسط دریا میبینی بعد میرب تو جزیره یکم میچرخی و لوازم سنتی میفروشن مثل دستبند و گردنبند

فقطیاپن باشه با خودت لباس سنتی ببر اینجور جاها لباس سمتی تنت باشه که عکسات خوشگل بشه

ما رفتیم دیدیم اکثر مسافرا لباسشون سنتیه ولی من همونجور مثل قبل 😕

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم. فقط یه سوال دیگه جزیره هرمز و هنگام رو چقدر زمان باید صرف کرد. مثلا نصف روز برای هر کدو ...

ماشین قشم میمونه

هرمز که رسیدی ون یا سه چرخه سوار میشی که اون خودش جاهای دیدنیش رو میدونه میبردتون ، بگو همه جارو میخوام ببینم

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌