2777
2789
عنوان

ذکر سریع الاجبه👼👼👼👼👼👼

284 بازدید | 12 پست

راستش من تو بدترین شرایط این دعارو خوندم کمکم کرده هرچیزی هم از خدا خواستم بهم داده  خواستم این دعارو به همتون هدیه کنم ولی خدایی فقط چیزای خوب طلب کنید

در موقع گرفتاریهای سخت زیر آسمان دستها را بلند کند و سه مرتبه

بگوید :

بسم الله الرحمن الرحیم

و لاحول و لاقوة الا بالله العلی العظیم اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین قد

تری ما انا فیه ِ ففرَّج عنی یا کریم .

بنام خداوند بخشنده مهربان

و نیست قدرتی و نه نیرویی مگر به سبب خداوند برتر و با شکوه بار خدایا

تو را می پرستم و از تو کمک می طلبم براستی که تو می بینی آن حالت

را که من در آنم .پس گشایش ده مرا ای کریم .

مرسی عزیزم.

انشاءالله همگی حاجت روا بشن

🌹🌹🌹🌹🌹

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرسی گلم عاقبت‌بخیربشی ایشالا 🤗

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
ولی خدایی هیچ چیزی که به نفعت نباشه نخواه من خودم چیزی رو خواستم خدا بهم نشون داد که اصلا به نفعم نب ...

اییییییییی عزیزم مشکلات زندگی😢 چن روز از فکر و خیال دارم دیوونه میشم  شوهرم از یه طرف بیکار شده بانک وام داشیم نتونسیم پس بدیم چک سفید دسشون داشتن 56 میلیون مبلغ نوشتن گذاشتن اجرا موعد خونمون تموم شده رهن و اجاره سر به فلک گذاشته همینجوری موندیم😥😥

چن روزه همش از استرس بی خوابی گرفتم

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
از این دعاهای سریع الاجاب خیلی خیلی خوندم. یه دورانی مفاتیح رو از بر بودم... تا خودش نخواد نمیده..من ...

راستش این دعا برا من معجزست خیلی بهش ایمان دارم چون چیزی رو خواستم نشونم بده ویک هفته نشد نشونم داد