2777
2789
عنوان

کمکککک

1 بازدید | 10 پست

۲۳ سالمه یعنی ۴ ماهه ۲۳ ساله شدم و الکی دارم فقط اکسیژن هوا رو مصرف میکنم دخترا از من کوچیکتره خونه ماشین دارن زندگی عالی پارتنر فلان ظاهر فلان اونوقت من انقد قدم بلنده که نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم چه برسه کار و دانشگاه ..

یه دیپلمه خونه نشینم و به شدت به دخترایی که مستقل و پولداره حسودیم میشه سنمم زیاد شده رسماً بی مصرف شدم امیدی ندارم چیکار کنم؟

درس میخوام بخونم اما دیر نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیر نیست بخون حتما اگه قدتم بلنده برو ورزش کن تکواندویی چیزی خودتم با دیگران مقایسه نکن ما نمیدون ...

توی این سن میشه تکواندو؟

قدم ۱۸۶ هست و وزنم کمه نمیتونم بیشتر از این غذا بخورم خیلی قِناسَم

توی این سن میشه تکواندو؟قدم ۱۸۶ هست و وزنم کمه نمیتونم بیشتر از این غذا بخورم خیلی قِناسَم

چرا نشه تختی تو همین سن ها رفت کشتی گیر شد هیچ وقت دیر نیست هر رشته ای خواستی برو

نظری ندارم

سنم واسش زیاد شده و اینکه بینیم عمله

تو محل کار من یه خانم بود ۲۵ سالش رفت بسکتبال .یه مربی تو خیابون دیده بودش گفته بود قدت خیلی خوبه و بیا اینم رفت .

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

سنم واسش زیاد شده و اینکه بینیم عمله

بابا سن و ول کن هی الکی به خودت القا میکنی سنم زیاده

مگه چند سالته خب

قشنگ برو ورزش کن تپل بشی یه عالمه پسر قد بلند میاد دنبالت، به خود رسیدن که عمل نیست، پوست سالمه، هیکل ورزشیه و....

لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین