2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

138 بازدید | 13 پست

اولین بار هست که از ته دلم میخوام پسر باشم نه گیری به ازدواج میدن نه محدودیت داری از طرف خانواده به خاطر شغل و آزادی هرجا خواستی بری دنبال هدف هات باشی ولی یه دختر تو خانواده های سنتی نمیتونه بره تو شغل مورد علاقه اش نمیتونه بره شهر دیگه تنها یا خارج از کشور هعی فضولی میکنن کی ازدواج میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا هههه آیا میتونی کارگری توهین تمسخر فوشتر شدن برده شدن سیاه شدن سوخته شدن رو تحمل کنیالبته سرباز ...

شغل فقط کارگری نیست من کلا شخصیت ام جوری هست که برای خودم کار کنم نه برای کسی از کارمندی هم خوشم نمیاد چون معتقدم وقت و زمان ادم باید دست خودش باشه نه اینکه نیم ساعت دیر رفتن رو با التماس از یکی خواهش کنی

مردا هههه آیا میتونی کارگری توهین تمسخر فوشتر شدن برده شدن سیاه شدن سوخته شدن رو تحمل کنیالبته سرباز ...

تحقیر و توهین و فشار اقتصادی رو دخترا هم تحمل میکنن، دیگه واقعیته که تو کشوری مثل ایران وضع مردا اگه عالی هم نباشه لااقل از وضع خانما خیلی بهتره💁🏻♀️

شغل فقط کارگری نیست من کلا شخصیت ام جوری هست که برای خودم کار کنم نه برای کسی از کارمندی هم خوشم نمی ...

چه دنیای قشنگی ولی خدا عزیزم اینجا ایرانه جایی که دانشگاهیان باید کارگری کنم

منم دوست ندارم خیلیا دوست ندارن برده یا همون کارگر باشند ولی راهی بلدی ما پسرا محکوم به خیلی چیزا شدیم محکوم به اقتصاد محکوم به اینکه اگر بعد سربازی کاری نکنیم ترد میشیم محکوم که باید قید آرزو رو بزنیم محکوم که حق صحبت نداریم محکوم که ...........دنیا زیبا نیست دختر نه برای ما پسرا نبوده

تحقیر و توهین و فشار اقتصادی رو دخترا هم تحمل میکنن، دیگه واقعیته که تو کشوری مثل ایران وضع مردا اگه ...

در برای ما فرق داره من میگم تفاوتی نیست میان زن و مرد ولی اگه میگید مرد بهتره میگم دلیل بیاری نه بیاری کدوم پسری خوشش میاد از جوانی کارکنه می خوشش میاد پول دانشگاه نداشته باشه کی خوشش میاد قید کنکور رو زدن یا تنها راه برای زنده ماندنش بشه کنکور

چه دنیای قشنگی ولی خدا عزیزم اینجا ایرانه جایی که دانشگاهیان باید کارگری کنممنم دوست ندارم خیلیا دوس ...

ببین برات یه پیشنهاد میکنم تحصیلات خوبه مثلا درحد لیسانس باشی ولی فکر نکن با تحصیلات به جایی برسی کلا پارتی هست تو کشور ما نیاز به متخصص ندارن نیاز به آدم چاپلوس مثل خودشون دارن به خاطر همین یه عده آدم رو استخدام میکنن ولی شغل آزاد خیلی خوبه هرچند اون رو هم داغون کردن من عاشق شغل آزادم امیدوارم یه تاجر موفق باشی برادر

ببین برات یه پیشنهاد میکنم تحصیلات خوبه مثلا درحد لیسانس باشی ولی فکر نکن با تحصیلات به جایی برسی کل ...

من بحثم از آدمای ایران جدای من مثل سگ یدکی کردم تا جایی رسیدم که برای خودم کار میکنم

ولی میدونم یه پسر وی میشه الان امیدوارم موفق شب اما از من میشنوی برو دنبال کاری مثل طراحی سایت ....هرچیزی که بتونی با خارجیان خرید فروش کنی

این تجربه کنه من از نظر درآمدی از ایران بیرون اومدم تو هم باید همین کارو کنی اگه میخوای پول خوب در بیاری ولی رسیدن به اینجاییم که منم چند سال بردگی کارگری یا هرچی اسمشو میزاره می خواد

من بحثم از آدمای ایران جدای من مثل سگ یدکی کردم تا جایی رسیدم که برای خودم کار میکنم ولی میدونم یه پ ...

اره من هم تعریف طراحی سایت رو خیلی شنیدم و خیلی پول هست من تو کار بازاریابی هستم برای شرکت صادرات و واردات ولی موفق نشدم سه سال عمرم رو گذاشتم مجازی کلی مشتری خارجی میشناسم تو کار خرما هستن و حتی به ایران رفت و آمد دارن ولی خانواده ام مخالف هستن و مجبورم به شرکت ها معرفی کنم میدونم استعدادو علاقه اش رو دارم ولی محدودیت از طرف خانواده دارم و خیلی حساس هستن میگن مگه ما بی غیرت هستیم تو با مشتری خارجی تو ایران ملاقات کنی یا بری فلان سردخونه

امیدوارم موفق شی اولا دوم اگه خدا تورو هر جور آفریده نفهمی خدا به فکرت بوده به جایی نمیرسد اگه خدا برات به خواد از من که هیچی از همه خوشبخت تر میشی لطفاً به حرفم گوش کن من چندسال پاره شدم

اولا از خدات همیشه ممنون باش و همیشه شکرگذاری باش

دوما وصل شود به شغل های که متصله به بازار خارج از صادرات تا هرچی خودم تریدرم موهام سفید شده

سوم هر چی به بخوای بهإ داره باید یه چیزی بدی یه چیزی بگیری

چهارم در وقت تنگ دستی در عیش کوش و مستی چون کیمیای هستی قارون کند گذاران

امیدوارم موفق شی فعلا خداحافظ

اره من هم تعریف طراحی سایت رو خیلی شنیدم و خیلی پول هست من تو کار بازاریابی هستم برای شرکت صادرات و ...

من ته فتوشاپ .ادیت . طراحی سایت همشو رفتم ولی هوش مصنوعی چند سال دیگه همشونو می کنه تو گونی خداحافظ