درد مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 187 عنوان مقایسه کردن 1 بازدید | 14 پست بچه ها شماهم خودتونو با بقیه مقایسه میکنین؟من متاسفانه خیلی این کارو میکنم و روانم بهم میریزه😔 روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝 امروز | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8283 مقایسه نکن تا روانت بهم نریزهباتشکر🗿میخوای مقایسه هم کنی با دیروز خودت مقایسه کن دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
بندانگشتی۱۴۰۲ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1498 اول آرهالان نه دیگه فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱
درد مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 187 نه اصلا چون واقعا سمه خیلیم سمه ولی من دست خودم نیست مدام مقایسه میکنم روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝
درد مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 187 اول آرهالان نه دیگه چطو تونستی؟ روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 7488 اره هر از گاهی دست خودم نیس واقعا وقتی موفقیت و پیشرفت بقیه رو میبینم دلم میگیره که زندگیم انقد مزخرفه existing is exhausting
__متغیر__ عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 511 کمبود اعتماد به نفس ، عامل اصلی مقایسه خودمان با دیگران است
درد مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 187 اره هر از گاهی دست خودم نیس واقعا وقتی موفقیت و پیشرفت بقیه رو میبینم دلم میگیره که زندگیم انقد مزخر ... من ب خودم میگم همش هرکسی زندگیش یه کمبودهایی داره ولی باز مقایسه میکنم روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝
بندانگشتی۱۴۰۲ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1498 چطو تونستی؟ ببین یواش یواش وقتی فکرم داشت میرفت سمتش،خودم رو سرگرم چیز دیگه ای کردمبه خودم قبولوندم همه مون یسری نقاط قوت داریم یسری ضعف ها فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱
درد مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 187 ببین یواش یواش وقتی فکرم داشت میرفت سمتش،خودم رو سرگرم چیز دیگه ای کردمبه خودم قبولوندم همه مون یسری ... من واقعا زندگیم مشکلی نداره ولی متاسفانه تمووووم کسایی ک اطرافم هستن همگی وضعیت مالیشون خیلی از ما بالاتره همین باعث مقایسه میشه برام روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝
بندانگشتی۱۴۰۲ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1498 من واقعا زندگیم مشکلی نداره ولی متاسفانه تمووووم کسایی ک اطرافم هستن همگی وضعیت مالیشون خیلی از ما ب ... ماهم همینیمولی خب میبینم من سفره م خالی باشه با خنده میشینیم دورهم؛ ولی اکثرا فامیلامون دل خوشی ندارن با اینکه خیلیم پول دارنسر اوضاع مالی سکته میکنه طرف؛ یا طرف پولداره شوهرش خیانت کارهآخرش میبینم دل خوش سیری چند... فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱
درد مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 187 ماهم همینیمولی خب میبینم من سفره م خالی باشه با خنده میشینیم دورهم؛ ولی اکثرا فامیلامون دل خوشی ندار ... اره واقعا روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝