2777
2789
عنوان

یا امام زمانم🤍✨

52 بازدید | 2 پست

✨❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧✨

سلام پدر مهربانم❣مهدے جان♡

□وَهٰذا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِكَ شَعْبانُ الَّذِى حَفَفْتَهُ مِنْكَ بِالرَّحْمَةِ وَالرِّضْوانِ الَّذِى كانَ رَسُولُ اللّٰهِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ يَدْأَبُ فِى صِيامِهِ وَقِيامِهِ فِى لَيالِيهِ وَأَيَّامِهِ بُخُوعاً لَكَ فِى إِكْرامِهِ وَ إِعْظامِهِ إِلىٰ مَحَلِّ حِمامِهِ .

■ما برای مهمانی های این دنیا، خودمان را آماده می کنیم. به اندازۀ بزرگی مهمانی و قدر و قیمت میزبان، دست و پا می زنیم برای آماده شدن و دلشوره داریم برای مهمانی.

□آقا! مهمانی بزرگی در پیش داریم.

بزرگتر از مهمانی خدا، کدام مهمانی است و عظیمتر از خدا کدام میزبان است؟

■شعبان ماه آماده شدن برای مهمانی خداست؛

ماهی که جدّت (صلی الله علیه و آله) روزهایش را روزه بود و شب هایش را به عبادت می ایستاد.

□ماه شعبان رو به اتمام است و من هنوز آمادۀ این مهمانی نشده ام.

می شود بگویی چه کار کنم؟ دلم شور می زند برای مهمانی خدا!

□کمکمان کن تا در این چند روز باقی مانده، آمادۀ مهمانی خدا شویم♡

■ وقتت بخیر بهترین مهمان ماه خدا💚

[خدایا شعار #مرگ_بر_آمریکا را جامه عمل بپوشان و ما را از #فتنه_آمریکایی حفظ بفرما]

📌محسن عباسی ولدی

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها💚

التماس دعا🤲

🇵🇸🇮🇷لبیک یا خامنه ای💚🇮🇷 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

اللهم عجل لولیک الفرج

.aparat.com/v/et1r5vp خدا راه شکست را به روی ما بسته است،ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷🔥..تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️ بر هم بزند حمله ی ما سرخوشی ات را ،پایان بدهد قصه ی کودک کشی ات را...

تاپیک رو ببندی بهتره عزیزم

التماس دعا

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای رهبرم و کشورم دیگه در تاپیک ها شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.