2777
2789
عنوان

سنگینی دارم

103 بازدید | 16 پست

تو همه چی زندگیم سنگینی هست ؛ شماره کسی رو میخوام که بتونه طلسم و سنگینی زندگیمو از بین ببره میشناسید همچین کسی رو؟

بهمم نگین قرآن و بقره و روزه و نماز و ..... من خودم این راه هارو رفتم خدا برای ادمای بد بهتر وارد عمل میشه تا ما که نشستیم یه گوشه کاری به کسی نداریم هیچ تازه آبرومردمو حفظ هم میکنیم

راجب سید کنچی یکی از روستاهای هرمزگان تحقیق کن از مشهد خیلی میان پیشش مامور اومده بود ببرتش فکر کن هر کاری کردن ماشین روشن نشد آوردنش پایین ماشین روشن شد آخرش ولش کردن

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

راجب سید کنچی یکی از روستاهای هرمزگان تحقیق کن از مشهد خیلی میان پیشش مامور اومده بود ببرتش فکر کن ه ...

من شماره میخوام طرف بتونه سنگینی رو از بین ببره نه اینکه خودم برم پیدا کنم

کم بدبختی ندارم تو زندگی ندارم بخوام برم تحقیق هم بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه میدونی برا من چه طلسما و دعاهای مرگی میگیرن خالم هرروز پیش دعا نویسه دعا طلاق برام میگیره خودشون بدبختترن من فقط سپردم به خدا هیچ اتفاقیم نیفتاده خودشون تعجب میکنن دم به دقیقه درحال دعا گرفتنن استخون چال میکنن پیش یهودـی میرن از دوروبر به گوشمون میرسه برا من که از روز عقد دعا گرفتن بچم نشه بچه دار شدم دعا گرفتن طلاق بگیرم شیش ساله دارن میگیرن پول الکی هدر این دعانویسا ندید کسی نمیتونه باطل کنه

من شماره میخوام طرف بتونه سنگینی رو از بین ببره نه اینکه خودم برم پیدا کنمکم بدبختی ندارم تو زندگی ن ...

بیشتر نحسی میارن براتون موکل میارن شما داری میگی از راه خدا نمیشه از راه غیر خدا که مشخصه دیگ نحسیش بیشتره

این چه حرفیه میدونی برا من چه طلسما و دعاهای مرگی میگیرن خالم هرروز پیش دعا نویسه دعا طلاق برام میگی ...

وقتی خدا هیچچچچچچچ کمکی نمیکنه من بشینم ببینم عمرم داره از دست میره؟؟؟؟

بیشتر نحسی میارن براتون موکل میارن شما داری میگی از راه خدا نمیشه از راه غیر خدا که مشخصه دیگ نحسیش ...

بشینم نگاه کنم ؟به ته خط نرسیدی بدونی یه من ماست چقد کره میده

وقتی خدا هیچچچچچچچ کمکی نمیکنه من بشینم ببینم عمرم داره از دست میره؟؟؟؟

سرنوشتی که خدا کاری براش نکرده بندشم نمیتونه؟شما اهل نمازی؟کلا ینی نماز خونی؟تو خونه ای که دعا پیدا کردی هرروز قران پخش میکنی؟اعتقادداری به اینک هیچ برگی بدون اذن خدااز درخت نمیفته پس دعای اونا اثر نداره؟همچی به باورتونه به خدااونجور که باید اعتماد نداری قربونت برم یروزی به این پیامم میرسی میلیونها خرج کنی هیچی درست نمیشه نحسیات بیشتر میشه اینو کسی داره بهت میگه ک کل فامیلاش براس دعا میگرفتن به حدی که پدرم باهام تصویری گرف پشتم یه سایه دید اسکرینشو فرستاد من خودم به عینه موکلارو توخونم دیدم به حرفم گوش کن عقیدت باید یکم قوی بشه

بشینم نگاه کنم ؟به ته خط نرسیدی بدونی یه من ماست چقد کره میده

شما چی اززندگیه من میدونی که اینو میگی بشینی پای حرفای من میشینی زار زار گریه میکنی بخدا من اصن بیماری روحی دارم اما اعتقادی به دعانویس جماعت ندارم یه مشت مفت خورن به اسم انرژی خوان و پاکننده زندگی میچاپن

سرنوشتی که خدا کاری براش نکرده بندشم نمیتونه؟شما اهل نمازی؟کلا ینی نماز خونی؟تو خونه ای که دعا پیدا ...

چقدر دیگه ؟خودم دعا کنم خانواده م دعا کنن؛چقدر دیگه؟نفر میشناسم چند نفر رو معتاد کرده خانوادش تا میتونن مردم رو خون به جیگر میکنن برو ببین زندگی اونا چیه ،یه کدوم از اون کارا رو من و خانوادم میکردیم خدا همه کاراشو ول میکرد فورییییی مارو خشک میکرد

چقدر دیگه ؟خودم دعا کنم خانواده م دعا کنن؛چقدر دیگه؟نفر میشناسم چند نفر رو معتاد کرده خانوادش تا میت ...

چه اتفاقی تو زندگیت جونتو به لبت رسونده عزیزم چه دعایی برات گرفتن قبل این دعا این مشکل و داشتی یا نه؟دعا خاصیتش پیدا کردن نقطه ضعفه برا کسی که خیانتکار نیست دعاام بگیرن خیانت نمیکنه امااگر نقطه ضعفشپول باشه به کلاهبرداریم میرسه ریشه مشکلتو پیدا کن نزار با دعا نقطه ضعف ازتون پیدا کنن اینو بری موقت باطل کنی هزاران دعای دیگ میگیرن من ک میگم خالم برام دعا گرف بچه دار نشم بچه دار شدم دعای مرگ برا بچم گرف ک الهی بیفته به جون خودش بعد دعای طلاق گرف ک چه اختلافایی افتادیم به طلاق واقعا داش کشیده میشد هنوز ول نمیکنن دعای مریضی و همچی هرجا ک بتونه میگیره تا کی میشه پول داد تو حلق دعانویس

چه اتفاقی تو زندگیت جونتو به لبت رسونده عزیزم چه دعایی برات گرفتن قبل این دعا این مشکل و داشتی یا نه ...

اصلا جدای طلسم و ... چرا باید زندگی اونی که به همه بدی میکنه خوب باشه منی که کاری به کسی ندارم تازه به همه همهجور کمکی میکنم انقدرررر داغون باشه ؛میگن خدا یه در میبنده یکی دیگه باز میکنه کو پس؛چند سال صبر کنم

اصلا جدای طلسم و ... چرا باید زندگی اونی که به همه بدی میکنه خوب باشه منی که کاری به کسی ندارم تازه ...

حالا داخل زندگیاشونو کدنمیدونیم اگ کسی زندگیش خوب باشه ک از حسادت واسه بقیه دعا نمیگیره بعدم هرچی به کثافتکاریاشون ادامه بدن و سنگینتر بشن پرت شدنشون صداش بیشتر الان بیفتن بمیرن بقیه میگن اخی بیچاره کاری نکرد شاید خدا برنامه دیگ ای داره شوهر همین خالم خیلی عوضی بود این اهرا همش خارج کشور بود مادربزرگم میگفت بدا هیچیشون نمیشه هرروز داره پولدار تر میشه داش برج میساخت یروز صبح خبردادن بااین موتور سنگینا با سرعت بالا چنان رف زیر نیسان مغزش از گوشاش زد بیرون تو بدترین شرایط دفنش کردن و حتی نرسید کامل بسازه خونشو بعد ۴۰سال کثافتکاری همجا اوازش پیچید زمانبندی خدا مث بندش نیس شمرو یزید سالها بعد امام حسین مردن هرکه بامش بیش برفش بیشتر